Μέλι και κανέλα σε μια φέτα ψωμί για κάθε ασθένεια!

0
745
μέλι και κανέλα

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά το μείγμα από μέλι και κανέλα μπορεί να θεραπεύσει σχεδόν κάθε ασθένεια. Και φυσικά μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα σχετικά φθηνά είδη παντοπωλείου από οποιοδήποτε καλά εφοδιασμένο κατάστημα.

  • Καρδιακές παθήσεις

Φτιάξτε μια πάστα μελιού και σκόνης κανέλας. Απλώστε την πάστα σε μια φέτα ψωμί, αντί για μαρμελάδα και τρώτε τακτικά για πρωινό. Αυτό θα μειώσει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης στις αρτηρίες και θα μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

  • Αρθρίτιδα

Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας και πιείτε το πρωί και βράδυ. Η τακτική κατανάλωση αυτού του ροφήματος, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία της χρόνιας αρθρίτιδας.

  • Λοιμώξεις της χολής

Σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας κανέλα σε σκόνη και μία κουταλιά της σούπας μέλι. Πίνετε αυτό κάθε μέρα και θα καταστρέψετε τα μικρόβια στη χοληδόχο κύστη.

  • Χοληστερόλη

Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και τρεις κουταλιές της σούπας κανέλα σε ένα μεγάλο φλιτζάνι τσάι. Πίνοντας αυτό το ρόφημα, το επίπεδο της χοληστερόλης σας θα μειωθεί κατά 10% εντός δύο ωρών.

  • Κρύο

    Εάν έχετε κρυολογήσει, πάρτε μια κουταλιά της σούπας μέλι με μια τέταρτη κουταλιά της σούπας κανέλα. Καταναλώστε το για τρεις συνεχόμενες ημέρες και θα απαλλαγείτε από κρυολογήματα, χρόνιο βήχα και αποκλεισμένους κόλπους.

  • Πόνος στο στομάχι

    Το μέλι σε συνδυασμό με την κανέλα μπορεί να θεραπεύσει τον πόνο στο στομάχι. Αυτός ο συνδυασμός βοηθάει σημαντικά στη θεραπεία των ελκών του στομάχου.

  • Ανοσία

    Φάτε μέλι και σκόνη κανέλας, ενισχύοντας έτσι την ανοσία σας. Με αυτό τον τρόπο, προστατεύετε τον εαυτό σας από επιθέσεις διαφόρων ιών και βακτηρίων.

  • Γρίπη

    Πολλοί γιατροί διαπίστωσαν, ότι τα φυσικά συστατικά του μελιού σκοτώνουν τους ιούς και μας προστατεύουν από τη γρίπη.

  • Απώλεια βάρους

    Ρίχνουμε μέλι και κανέλα με βραστό νερό και στη συνέχεια πίνετε κάθε πρωί με άδειο στομάχι, μισή ώρα πριν από το πρωινό. Με κανονική κατανάλωση, τα επιπλέον κιλά θα εξαφανιστούν.

  • Κακή αναπνοή

Οι άνθρωποι της Νότιας Αμερικής έχουν τη συνήθεια να χρησιμοποιούν ζεστό νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και κανέλα κάθε πρωί. Με αυτή τη συνήθεια, καταφέρνουν να διατηρούν την αναπνοή τους φρέσκια όλη την ημέρα.

Θέλετε να μάθετε και άλλα διατροφικά tips, που θα βελτιώσουν την διατροφή σας; Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το site μας.