H Φάρμα: Αποχώρησε από το ριάλιτι και μπήκε στο… Διαφάνι (photos)

0
130

H Φάρμα: Είδαμε τις φωτογραφίες στο instagram και παραλίγο πιστέψαμε πως θα τη δούμε στη σειρά, Άγριες Μέλισσες – Δείτε για ποια πρόκειται…

Και ενώ το ριάλιτι του ANT1 μετρά πλέον αρκετές αποχωρήσεις, την ίδια ώρα οι αφίξεις συνεχίζονται και μάλιστα με πρόσωπα – έκπληξη. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η νέα παίκτρια της Φάρμας και η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή της στο παιχνίδι ξάφνιασε αρκετούς.

Πριν από λίγο καιρό μια άλλη γυναίκα παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο, όταν ουσιαστικά αποχώρησε αφού παραχώρησε τη θέση της στην αντίπαλο συμπαίκτριά της, φεύγοντας οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Αναφερόμαστε στην Ειρήνη Κολιδά η οποία αν και είχε κερδίσει στο αγώνισμα της αποχώρησης, παραχώρησε τη θέση της στη Μαρία Μιχαλοπούλου, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την απόσταση που είχε η Ειρήνη με τον γιο της για χάρη του ριάλιτι.

Έτσι η παίκτρια της Φάρμας μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στο σπίτι της και στην αγκαλιά του γιου της. Μάλιστα στο instagram κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Κολιδά από το Διαφάνι. Όχι, δεν θα τη δούμε στις Άγριες Μέλισσες, απλώς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις όπου και γυρίζεται η σειρά ποζάροντας έτσι από το τηλεοπτικό χωριό του ANT1.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV