Το Γερμανικό Θαύμα που… Θεραπεύει!

0
395
Γερμανικό Θαύμα - Σπιτικό Φάρμακο

Με το Γερμανικό θαύμα μειώνετε τη χοληστερόλη, αποτρέποντας τις λοιμώξεις και ξεκλειδώνοντας τις αρτηρίες με αυτό το απλό φάρμακο.

Φάρμακο πολύ δημοφιλές στη Γερμανία και σε ορισμένες σκανδιναβικές χώρες, βοηθά στην απόφραξη των αρτηριών και στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς.

Με την ακόλουθη συνταγή, που προέρχεται από τη Γερμανία και που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες, θεραπεύονται πολλές παθήσεις, όπως η αθηροσκλήρωση, η υψηλή χοληστερόλη και η χρόνια κόπωση. Βοηθά επίσης, στη θεραπεία λοιμώξεων και στα κρυολογήματα.

Η συνταγή που ακολουθεί, είναι ιδανική για όσους πάσχουν από κακή ανοσία και για την καλύτερη υγεία των αρτηριών βοηθώντας να καθαρίσουν καλά από την πλάκα και κατ’ επέκταση να μειωθούν τα επίπεδα της χοληστερόλης.

Συστατικά:

  • 4 μεσαία λεμόνια (με φλούδα)
  • 3-4 cm ρίζα τζίντζερ ή 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο τζίντζερ
  • 4 σκελίδες σκόρδο (μεγάλο)
  • Σπιτικό κόκκινο κρασί – περίπου μισό φλιτζάνι
  • Νερό
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Η ποσότητα του νερού πρέπει να είναι τόσο μεγάλη, ώστε να μπορείτε να το ρίξετε πάνω στις φέτες των λεμονιών. Επίσης πρέπει να συμμορφωθείτε με το δοχείο, στο οποίο θα προετοιμάσετε αυτό το μείγμα.

Μέθοδος Παρασκευής: 

Αφού πρώτα ξεφλουδίσουμε και πλένουμε καλά τα λεμόνια και κόβουμε σε κομμάτια. Θα μπορούσατε να τα βάλετε σε βραστό νερό για λίγο, για να τα μαλακώσετε. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο. Παίρνουμε τα λεμόνια, το τζίντζερ και το σκόρδο και τα τοποθετούμε σε ένα μπλέντερ. Χτυπάμε μέχρι να αναμιχθούν όλα. Ρίχνουμε το μείγμα σε κατάλληλο δοχείο και προσθέτουμε το νερό. Βράζουμε και ανακατεύουμε συνεχώς. Στο τέλος, τραβάμε το τηγάνι στην άκρη για να κρυώσει.

Όταν κρυώσει καλά, προσθέτουμε το κρασί. Στη συνέχεια ανακατεύουμε, σουρώνουμε και προσθέτουμε το μαύρο πιπέρι. Εάν είναι πολύ ξινό, μπορούμε να το γλυκάνουμε με λίγο μέλι. Έπειτα, βρείτε ένα κατάλληλο δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο.

Γερμανικό Θαύμα & Κατανάλωση:

Μέσα σε 3 εβδομάδες, πιείτε μισό φλιτζάνι με άδειο στομάχι δύο ώρες πριν από κάθε γεύμα. Μετά τις αρχικές 3 εβδομάδες,  διακόπτουμε για μια εβδομάδας και στη συνέχεια είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε ξανά για 3 εβδομάδες.

Το Γερμανικό θαύμα με τα θετικά του αποτελέσματα γίνονται ορατά κατά τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Θα νιώσετε ανανεωμένοι, σε συνδυασμό με μια απίστευτη αύξηση ενέργειας. Αυτή η υπέροχη θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της αγγειακής συμφόρησης, όπως αναφέραμε στην αρχή του άρθρου. Βρείτε περισσότερα tips υγείας, εδώ!