Ζώδια και Άντρες: Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για το καθένα;

0
491
ζώδια και άντρες

Γνωρίζατε ότι ζώδια και άντρες έχουν τη δική τους εικόνα για την ιδανική γυναίκα; Και αν συμμορφωθείτε με αυτή την εικόνα, έχετε την ευκαιρία να σας προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Κριός:

Για τον Κριό, η γυναίκα του πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι φωτεινή, ενεργητική και χαρούμενη. Οποιαδήποτε εκδήλωση θλίψης, πόνου και μελαγχολίας, θα τον αποκρούσει και θα οδηγήσει ακόμη και σε πλήρη απώλεια ενδιαφέροντος. Ο Κριός θα εκτιμήσει την ομορφιά σας με αξιοπρέπεια, και αν σας αρέσουν οι άντρες, θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά σας μέχρι το τέλος.

Ταύρος:

Ο Ταύρος θέλει οι γυναίκες να είναι έξυπνες και λογικές. Οι ανόητες γυναίκες τον γεμίζουν τρόμο και τον αναγκάζουν να αποσυρθεί γρήγορα. Άλλα χαρακτηριστικά που προσέχει είναι η ζωτικότητα και η ενέργειά σας, με τα οποία ο Ταύρος επαναφορτίζεται περιοδικά. Αναλάβετε το ρόλο της νοικοκυράς, πάρτε αποφάσεις, υιοθετήστε νέες ιδέες, δείξτε ότι μπορείτε να είστε ο άνθρωπος στον οποίο μπορεί να βασιστεί και ο Ταύρος σας θα είναι δεμένος μαζί σας για μια ζωή.

Δίδυμος:

Οι άντρες Δίδυμοι προσελκύονται από γυναίκες που διατηρούν την απόσταση τους. Η ειλικρίνεια δεν τους ενδιαφέρει και «η βαθιά» και η αγνή ψυχή σου, τους είναι εντελώς αδιάφορη. Όπως κάθε άλλος άντρας, αγαπούν τα μυστικά και τη σταδιακή αποκάλυψή τους. Αφήστε τους να βασανίζονται πάντα από αμφιβολία για την αγάπη σας, να σας ζηλέψουν και να σας αγαπάνε.

Καρκίνος:

Ο καρκίνος λατρεύει εκείνες τις γυναίκες, που είναι σε θέση να λύσουν όλα τα προβλήματά του. Ή τουλάχιστον τα βασικά. Θα σας αφήσει με χαρά να καθοδηγήσετε τη ζωή του. Το ιδανικό του είναι να γίνει ένας έξυπνος, μορφωμένος ηγέτης γυναικών. Επειδή ο καρκίνος είναι συναισθηματικός και ρομαντικός, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στην πνευματική σας ζωή και στην ανάπτυξη της δικής σας προοπτικής. Δεν αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση, για να είσαι με τον Καρκίνο.

Λέων:

Ο Λέων ελκύεται από οτιδήποτε ασυνήθιστο και διαφορετικό από το πλήθος. Για να κερδίσετε την προσοχή του, είναι απαραίτητο να δείξετε τις ισχυρότερες ιδιότητές σας και να συμπεριφέρεστε με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση. Η ομορφιά σας δεν είναι τόσο σημαντική, όσο η αξία σας. Ωστόσο, ο Λέων μπορεί να γοητευτεί από μια γυναίκα, ονειροπόλα, που είναι εντελώς ακατάλληλη για την πραγματικότητα, που αιωρείται στα σύννεφα.

Παρθένος:

Ο άνδρας Παρθένος λατρεύει την καριέρα. Η πρακτικότητά σας, η επιθυμία να είστε στην κορυφή και να φτάσετε σε μια υψηλή επίσημη θέση, θα επηρεάσει θετικά τη στάση του απέναντί σας. Αφήστε τις θηλυκές αδυναμίες σας για κάποιον άλλο. Μόνο οι δυνατές γυναίκες που ελέγχουν τα συναισθήματά τους, μπορούν να τον γοητεύσουν. Αυτοί οι άνδρες θα μείνουν για να ηγηθούν, αν φυσικά είστε καλοί διοικητές.

Ζυγός:

Ο Ζυγός δίνει σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και στην κοινωνικότητά σας. Εάν ασκείτε εξουσία μεταξύ συναδέλφων, φίλων και γνωστών, εάν σας αγαπούν και σας σέβονται, τότε ο άντρας της Ζυγός είναι για εσάς. Για αυτόν, η γνώμη των άλλων είναι σημαντική, άρα είναι σημαντικό η αγαπημένη του να χαίρει της εκτίμησης των άλλων. Η ικανότητά σας για παράλογες και αντιφατικές ενέργειες, η εύκολη στάση απέναντι στη ζωή, η ικανότητα να αστειεύεστε προσελκύει την καρδιά του. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό επίσης, να εκφράσετε τη διάνοια και το βάθος του νου σας.

Σκορπιός:

Στον Σκορπιό δεν αρέσουν οι αδύναμες γυναίκες. Επίσης, δεν αντέχουν να διδάσκονται συνεχώς. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προσαρμόζεστε, να είστε  δυνατές και έντονες σαν χαρακτήρες, αλλά και ήσυχες, ταπεινές και ευγενικές με χαριτωμένους τρόπους, όταν πρέπει. Η χυδαιότητα και η αδιαφάνεια αποκρούουν τον Σκορπιό. Είναι σημαντικό τα συναισθήματα να είναι ειλικρινά, γιατί, όταν θα νιώσει το ψέμα, δεν θα το συγχωρήσει. Πρέπει να είστε ισορροπημένες: διατηρήστε την απόσταση σας, να μην είστε “cool”, αποφύγετε να κάνετε επίδειξη της εξυπνάδας σας και να είστε αποφασιστικές στις ενέργειές σας.

Τοξότης:

Ο άνδρας Τοξότης δεν ανέχεται έξυπνες γυναίκες, ενοχλείται.  Επομένως, η απλότητα (με την καλή έννοια) και η ελάχιστη άγνοια, αρκούν για αρχή. Δεν θα σας κυβερνήσει απλώς, θα σας διατάξει. Συμβουλευτείτε τον σε κάθε περίπτωση. Δείξτε του ότι τον θαυμάζετε και ότι μαθαίνετε από αυτόν. Μην αμελήσετε να έχετε καλό χτένισμα και μανικιούρ και θα είστε ευτυχείς μαζί του. Ο Τοξότης θέλει να παίρνει τα πράγματα στα χέρια του.

Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως θέλει ο σύντροφός του να είναι ο πιο ιδανικός στον κόσμο. Δεν αρκείται με την ομορφιά, την πρακτικότητα και τον σεβασμό από τους άλλους. Πρέπει να έχετε υψηλή κοινωνική θέση. Όσο μεγαλύτερη είναι η κοινωνική σας θέση, τόσο το καλύτερο. Θέλει να είστε σίγουρες και παθιασμένες με την εργασία και την καριέρα σας. Γιατί με αυτό τον τρόπο ο Αιγόκερως νιώθει ότι του παρέχετε χώρο. Ποτέ να μην είστε ενοχλητικές και υπερβολικά συναισθηματικές. Η γυναίκα που λυγίζει όταν παρακολουθεί μια σειρά θα τον τρομοκρατήσει.

Υδροχόος:

 Ο Υδροχόος δίνει σημασία πάνω απ ‘όλα στην πνευματική συμβατότητα. Η ομοιότητα των συμφερόντων είναι ένα σημαντικό σημείο στη σχέση. Περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του, όχι μαζί σου, αλλά με τους φίλους του, οπότε πρέπει να δείξεις την ανοχή σου. Η επιείκεια, η ικανότητα εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι πολύ σημαντικά για τον Υδροχόο.

Ιχθύς:

Οι Ιχθύες γοητεύονται από τα ρομαντικά και συναισθηματικά στοιχεία του δίκαιου σεξ. Οι παιχνιδιάρικες και εμπιστευτικές γυναίκες, με δάκρυα στοργής, τους συγκινούν. Είναι σημαντικό να αναλάβετε το ρόλο της νοικοκυράς, να δείξετε την ικανότητά σας στη μαγειρική και γενικά στη διαχείριση του σπιτιού, για να ενισχύσετε τη σχέση σας μαζί τους. Προσπαθήστε να τους συμπεριλάβετε στον κύκλο φίλων σας.

 

Είδαμε ότι ζώδια και άντρες έχουν τις δικές τους προτιμήσεις για την ιδανική γυναίκα, αλλά ζώδια και άντρες