Eurovision 2021 Κύπρος: Συνέντευξη Τύπου: Η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε στην ερώτηση του gossip-tv!

0
156

Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε στην αίθουσα, όπου παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου για την Eurovision μαζί με τους συνεργάτες της, Ανδρέα Αναστασίου, Head of Press του ΡΙΚ, την partner of coposing team, η οποία βοηθάει και στα φωνητικά την τραγουδίστρια και την Chali Jennings την χορογράφο και χορεύτριά της.

Η όμορφη τραγουδίστρια με ωραία διάθεση και χαμογελαστή καλησπέρισε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί αλλά και όλους όσους είχαν συνδεθεί διαδικτυακά για να την παρακολουθήσουν και να της κάνουν ερωτήσεις.

Στην ερώτηση για το πόσο καιρό έκαναν πρόβες με την ομάδα της, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε: “Κάναμε πολλές πρόβες όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών. Κάναμε κάθε μέρα πρόβες. Νόμιζα ότι θα είναι ευκολότερο από ό,τι νόμιζα. Πρέπει να είσαι πανέτοιμος πάνω στην σκηνή” και η χορογράφος της συμπλήρωσε” Γυρίζοντας το βίντεο κλιπ είδαμε ότι η Έλενα έχει φυσική κίνηση και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Το πιάσαμε από εκεί και σιγά-σιγά βάλαμε και το τραγούδι. και η Έλενα τα κατάφερνε μια χαρά!”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν οι στιχουργοί του “El Diablo” έχουν εμπνευστεί από την Lady, μια εξ’ αυτών απάντησε: “Το ένα μέλος από τους στιχουργούς έχει γράψει τραγούδι για την Lady, επομένως υπάρχει μια φυσική σύνδεση με την Lady Gaga. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στα τραγούδια της Lady Gaga και του El Diablo.

Στην ερώτηση που έθεσε το gossip-tv για το ποια συμβουλή της έδωσε ο σύντροφός της, Mike, η τραγουδίστρια απάντησε, χαμογελώντας: “Ο Mike με συμβούλευσε να είμαι πολύ στοχοπροσηλωμένη, να το απολαύσω, να το χαρώ και να είμαι ο εαυτός μου”.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της Eurovision μέχρι στιγμής για την Έλενα Τσαγκρινού: “Η καλύτερη στιγμή μου ήταν σήμερα, στην δεύτερη πρόβα και αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμη να το ζήσω”.

Όσον αφορά την ερώτηση για το σε ποια γλώσσα θα ήθελε να τραγουδήσει είπε τα αγγλικά και γαλλικά και η παρουσιάστρια του press center εντυπωσιάστηκε από την απάντησή της.

Σε ερώτηση σχετικά με την υποστήριξη που έχει λάβει από όλον τον κόσμο, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε: “Έχω δεχτεί τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο μέσω των social media, lives ακόμα και on stage και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Πηγή Φωτογραφιών: Eurovision tv

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV