Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν έζησα φωτεινές ημέρες με την σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας»

0
116

Αρχικά απάντησε για το αν το επώνυμό της και η πολιτική πορεία του πατέρας της στάθηκαν εμπόδιο: «Θα το συγκρίνω με τη μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα, ξεκίνησα κι εγώ την πορεία στη μουσική μου. Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ…».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τόνισε στον Αρναούτογλου: «Δεν θυμάμαι τις φωτεινές ημέρες γιατί γύρω στα 13, στην εφηβεία μου, έγινε μια σκληρή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας, όπου είχε καεί. Δεν είχαμε για ένα χρόνο και κάτι σπίτι γιατί είχε γεμίσει φωτιές. Δεν κοιμόμουν, ανακάλυψα την φωτιά κι ο πατέρας μου ήταν εκτός Ελλάδος. Η μικρή μου αδερφή ήταν 2 μηνών. Αυτές τις λαμπρές εποχές τις έχω συνδέσει με ένα τραύμα κι υπήρχε ένας φόβος.»

Και αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με το να είναι κόρη ενός πολιτικού: «Δεν το έζησα αυτό το φως γιατί υπήρχε αυτή η σκιά. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος και μαζί μου ακόμα, που δεν έχω καμία σχέση. Τότε δεν το καταλάβαινα και με έπνιγε το δίκιο μου. Με πλήγωνε κι ήμουν αντιδραστική. Ενώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα είμαι η Βουλγαράκη. Ήμουν θολωμένη, ήταν άδικο να θυμώνουν μαζί μου. Μια προκατάληψη την βίωσα.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV