Eurovision 2021: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα για την Ελλάδα – Αποκαλύφθηκε το τρικ στη σκηνή

0
125

Eurovision 2021: Όλα έτοιμα για  την επίσημη εμφάνιση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό – Δείτε αναλυτικά όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρόβας στο Ρότερνταμ

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τη Eurovision 2021, η οποία την επόμενη εβδομάδα ανοίγει αυλαία με τους δύο Ημιτελικούς. Όλες οι συμμετοχές βρίσκονται ήδη στο Ρότερνταμ όπου αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται και οι τελευταίες πρόβες στο λαμπερό stage.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 13/5 η δική μας, Στεφανία Λυμπερακάκη ολοκλήρωσε με επιτυχία την δεύτερη πρόβα της,

Η Στεφανία εντυπωσίασε με το Last Dance, ενώ δίπλα της βρέθηκαν οι χορευτές, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου.

Η όμορφη Stefania, εμφανίστηκε στην πρώτη αυτή πρόβα πιο όμορφη από ποτέ, φορώντας μια ολόσωμη αστραφτερή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ, μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου.

Στην πρόβα μάλιστα αποκαλύφθηκε και το τρικ που θα δούμε στη σκηνή. Η Στεφανία εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”.

Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV