Eurovision 2021: O Mike κάνει face time με την Έλενα Τσαγκρινού από το Ρότερνταμ

0
135

Eurovision 2021: Όλα είναι έτοιμα για την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού στο stage του μουσικού διαγωνισμού – Η επικοινωνία με τον σύντροφό της!

Η επόμενη εβδομάδα είναι η εβδομάδα της Eurovision και στο Ρότερνταμ η αγωνία χτυπά κόκκινο για την βραδιά του τελικού η οποία θα αναδείξη και τον μεγάλο νικητή του φετινού διαγωνισμού.

Θα προηγηθούν οι δύο Ημιτελικοί, εκεί όπου οι χώρες θα διαγωνιστούν σε πρώτη φάση προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Στη δεύτερη πρόβα της Έλενας Τσαγκρινού πήραμε μία ακόμα πιο γερή δόση από την πρώτη από αυτά που πρόκειται να δούμε τη μεγάλη βραδιά του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου της Eurovision!

Η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπεί την Κύπρο και το EL Diablo έχει εντυπωσιάσει θετικά την Ευρώπη μιας και τα στοιχήματα δίνουν συνεχώς ανοδική πορεία στη συμμετοχή της γειτονικής χώρας.

Όσο για τη νεαρή τραγουδίστρια, οι προετοιμασίες βρίσκοντα στο τελικό στάδιο με την Έλενα Τσαγκρινού να διαθέτει πλέον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Πάντα δίπλα της, η οικογένειά της αλλά και ο σύντροφός της Mike ο οποίος την στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες….

cat_Eurovision

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV