Πέτρος Κουσουλός: Είδαμε την σύζυγό του με σορτς και… μείναμε! Για βουτιές με τις κόρες τους

0
126

Εκτός από επιτυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος ο Πέτρος Κουσουλός είναι κι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και τρυφερός μπαμπάς.

Με τη γυναίκα του, την κούκλα Όλγα Ζαφειροπούλου, έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τις δυο κόρες τους να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Και μπορεί το καλοκαιράκι να μην έχει φορέσει ακόμη τα «καλά» του ωστόσο καιρός ήταν ότι πρέπει και έτσι ο δημοσιογράφος με τα γυναίκα του και τις κούκλες κόρες τους απόλαυσαν το πρώτο τους μπάνιο στη Βουλιαγμένη.

Δεν θα μπορούσαμε, βλέποντας τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες να μην σχολιάσουμε την απίθανη σιλουέτα της Όλγας Ζαφειροπούλου, η οποία παρά τους δυο τοκετούς, διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον δημοσιογράφο παρέα με τις κόρες τους στις πρώτες βουτιές.

Οι μικρές απόλαυσαν το μπάνιο τους και τον ήλιο και ήταν σίγουρα η πιο ωραία έξοδος μετά από καιρό.

«Με πιάνω κάποιες στιγμές να αναρωτιέμαι «είναι δικό μου αυτό το πλάσμα;». Νομίζω ότι εξοικειώνομαι ακόμα με το παιδί. Να σκεφτείς ότι τον πρώτο καιρό φοβόμουν και να το ακουμπήσω, ένιωθα λες και έπιανα χειροβομβίδα που θα εκραγεί στα χέρια μου. Αλλά τώρα, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί της -τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνω στη μικρή και την οικογένεια μου, αρχίζω και το ζω», είχε δηλώσει ο Πέτρος Κουσουλός μετά τον ερχομό της πρώτης του κόρης.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV