Θανάσης Πατριαρχέας: Το εξιτήριο από το μαιευτήριο και η πρώτη φωτό της νεογέννητης κόρης του

0
143

Η χαρά του ζευγαριού δεν κρύβεται με τίποτα στα social media. Την αποκάλυψη του ερχομού του δεύτερου παιδιού του έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η άφιξη της μικρούλας είναι ουσιαστικά η ολοκλήρωση της ευτυχίας του ηθοποιού με τη Βίβιαν Δράκου με την οποία έχει αποκτήσει άλλο ένα κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020.

“Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτήν τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Επειδή ήμουν ένας άνθρωπος σε δύσκολο χώρο, μπορεί να μπερδευτεί το μυαλό και να βάλει λάθος προτεραιότητες. Το παιδί μπαίνει πάνω από όλα”, είχε δηλώσει ο Θανάσης Πατριαρχέας σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πρώτο του παιδί.

Σήμερα ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε φωτογραφίες λίγο μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο ανεβάζοντας συγχρόνως και την πρώτη φωτό του μωρού. Ως λεζάντα στις φωτό ο ηθοποιός έγραψε:

“Ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι μικρή μου! Ευχαριστώ όλους στο ΡΕΑ για τη φροντίδα που παρείχαν στη σύζυγό μου και στο νέο μέλος της οικογένειάς μας, ιδιαίτερα τη γιατρό μας κα. Σταυρούλα Γεωργακίλα και τη μαία Ειρήνη Τομάρα”.

Δείτε τις φωτό που ανέβασε:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV