Θοδωρής Αθερίδης: Η τρυφερή φωτό με τη μεγάλη του αδυναμία, τον εγγονό του!

0
111

Παππούς και εγγονός περνούν με την πρώτη ευκαιρία πολύ χρόνο μαζί αφού ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός τού έχει τεράστια αδυναμία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Θοδωρής Αθερίδης είχε δηλώσει για εκείνον:

«Ο πνευματικός μου μου έλεγε γελάτε, ο διάολος νομίζει ότι γελάτε με αυτόν και φεύγει. Πιστεύω πολύ στην εξομολόγηση, στην προσευχή και στα μυστήρια. Δεν είναι ότι την ψυχανάλυση την θεωρώ κάτι δεύτερο. Όταν χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο πήγα. Είχα πάρα πολύ στρες κι έπρεπε να το διαχειριστώ. Εγώ νόμιζα ότι έχω κατάθλιψη αλλά ο ίδιος μου είπε από στρες. Όταν όμως βλέπεις το εγγόνι σου, θεωρείς οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί στην ζωή μια βλακεία».

Πράγματι ο μικρούλης πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητά του και στον ελεύθερο χρόνο του περνάει πολύ χρόνο μαζί του.

Ο φωτογραφικός μας φακός, μάλιστα τους έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές σε πολύ γλυκές στιγμές σε βόλτα τους, με τον Θοδωρή Αθερίδη να μην σταματά να βγάζει selfies και να χαίρεται τη βόλτα με την οικογένεια. Ο μπόμπιρας είναι ένας γλύκας και είναι λογικό να έχει κλέψει την καρδιά της οικογένειάς του.

Παππούς και εγγονός παίζουν συνεχώς και μάλιστα στη φωτογραφία που ανέβασε μαζί του, οι δυο τους κάνουν… bradefer με τον Θοδωρή Αθερίδη να γράφει στη λεζάντα: “Τον έχω!!!! Ακόμα…. Αλλά γελάει…”

Δείτε παρακάτω το υπέροχο στιγμιότυπο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV