Αγγελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση, ο θλιβερός απολογισμός και οι ευχές για τη γιορτή του

0
119

Μετά τον θλιβερό απολογισμό όλων όσων έχει περάσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης από την ημέρα του τροχαίου, οπού η Εβελίνα θέλησε να μοιραστεί δημόσια, σήμερα με αφορμή την ονομαστική του εορτή, μας συγκίνησε και πάλι.

«Χρόνια πολλά στον ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!
Χρόνια πολλά αστέρι μου!!! Σ’ αγαπάμε πολύ γιατί είσαι κοντά μας, είσαι δίπλα μας, γιατί μάχεσαι για την ζωή σου κι εμείς δίπλα σου συμπαραστάτες στον αγώνα σου!!!! Με Υπομονή, Επιμονή, Αγάπη και Πίστη θα τα καταφέρουμε!!! Εβελίνα – Αλέξανδρος!!!!💪💓🙏», έγραψε η ίδια.

Τα στοιχεία του απολογισμού που πρόσφατα μοιράστηκε ήταν σοκαριστικά.

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017😔
Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,
2 μήνες εντατική,
2 διασωληνώσεις,
Απώλεια 25 κιλών,
2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,
7 χειρουργεία στο κεφάλι,
1 χειρουργείο στα μάτια
1 χειρουργείο στο λαιμό,
1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,
1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες
Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτο Σ’ΑΓΑΠΩ!!❤».

Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως τον προηγούμενο μήνα ο παρουσιαστής έκανε ένα άκρως σοβαρό χειρουργείο στο σημείο του κεφαλιού του που είχε υποστεί ζημιές από το τροχαίο ατύχημα και όλα κύλησαν καλά, όπως πάλι μας είχε ενημερώσει η σύζυγός του μέσα από το μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλα πήγαν τέλεια!!!Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ίδια.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV