Γιάννης Απέργης: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς – Αποκλειστικές δηλώσεις στο gossip-tv!

0
127

Τον ταλαντούχο Γιάννη Απέργη τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρουσιάστε”, όπου υποδύεται τον Έλτον.

Ο γνωστός ηθοποιός εχθές (20/5) αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως η σύντροφός του, Κατερίνα Νικοδήμα, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο ίδιος έγραψε στο instagram: “Το ημερολόγιο έγραφε 20 Μάϊου 2021 όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Οδυσσέας του Αργυρόκαστρου. Ο γιος μας!!! Ο Απέργης junior πήρε την πρώτη του ανάσα σήμερα στις 08.30. Όλα μοιάζουν τόσο μικρά μπροστά τους, πλέον!!”

Ο Γιάννης Απέργης πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον νεογέννητο γιο του. “Έχω πολύ έντονα συναισθήματα. Έγινα για πρώτη φορά μπαμπάς και η συγκίνησή μου δεν κρύβεται. Χθες νωρίς το πρωί γέννησε η γυναίκα μου τον γιο μας. Ο μικρός μας ζυγίζει 3.330 κιλά. Είχαμε ένα μικρό θέμα με την αναπνοή του λόγω καισαρικής και τον είδαμε λίγες ώρες αργότερα. Η γυναίκα μου είναι πολύ καλά. Συγκινήθηκε γιατί πριν από λίγο τον θήλασε για πρώτη φορά. Δυστυχώς λόγω καισαρικής δεν μπόρεσα να είμαι μέσα στο χειρουργείο, αλλά όλα πήγαν καλά! Δεν μπορώ να σου περιγράψω τα συναισθήματά μου!”, είπε ο ηθοποιός φανερά ενθουσιασμένος, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του για δεύτερο παιδί.

Δείτε την ανάρτησή του στο instagram.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV