Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες φώτο της με μπικίνι λίγο πριν γεννήσει και η αποκάλυψη για τον τοκετό

0
156

 Η Χριστίνα Μπόμπα σε λίγο καιρό θα γεννήσει τα κοριτσάκια της και απολαμβάνει τις τελευταίες της βουτιές, ενώ έδωσε και μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ! 

Μετρά πλέον αντίστροφα για τον ερχομό των διδύμων και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα.

Η κάμερα της εκπομπής Dot. βρέθηκε στα παρασκήνια φωτογράφισης της Χριστίνας Μπόμπα και μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά αναφέρθηκε και στον τοκετό…

Η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Δεν κάναμε μαθήματα ανώδυνου τοκετού με τον Σάκη γιατί λόγω δίδυμης κύησης, οι γιατροί μας πρότειναν καισαρική. Άρα δε χρειάστηκε» και αποκάλυψε ότι η πιο αστεία συνήθεια του Σάκη είναι ότι κάθε πρωί της φιλάει την κοιλιά και λέει καλημέρα στις κόρες του.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει: «Με φοβίζει ότι επειδή είναι δύο τα μωράκια μας, πώς θα τα βγάλουμε πέρα με τον θηλασμό. Για τα πρακτικά θέματα»!

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε η εγκυμονούσα: «Γκουγκλάρω τα πάντα και οι γιατροί μου έχουν τρελαθεί πιστεύω. Μου έχουν απαγορεύσει να γκουγκλάρω».

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της με μπικίνι και είδαμε την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει και είναι απλά πιο εντυπωσιακές απ’ ό,τι νομίζεις!

Δες τες παρακάτω, αλλά και την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV