Παναγιώτης Βασιλάκος: Δεν φαντάζεστε με τι σκέφτεται να ασχοληθεί μετά την TV

0
134

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η συνεργασία του με τον Alpha έκλεισε τον κύκλο της και εκείνος σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην παλιά του ενασχόληση…

Φέτος τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι του Alpha, The Bachelor στο οποίο είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες, εκείνη με την οποία και θα συνέχιζε την καθημερινότητά του, εκτός ριάλιτι.

Η συνέχεια γνωστή, οι συμμετέχουσες του ριάλιτι έκαναν τα πάντα προκειμένου να έρθουν όλο και πιο κοντά με τη Νικολέττα Τσομπανίδου να κερδίζει τελικά μια θέση στην καρδιά του. Και μπορεί το ζευγάρι αρχικά να έδειχνε ερωτευμένο, η είδηση ωστόσο για τον χωρισμό τους ήρθε λίγους μήνες μετά το φινάλε του Bachelor.

Ο Παναγιώτης και η Νικολέττα δεν είναι πλέον μαζί, με εκείνον να επικεντρώνεται στα επαγγελματικά του και στην παρουσίαση του Battle of the Couples το οποίο ακολούθησε. Και μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να μην έφερε τα θεμιτά νούμερα τηλεθέασης για τον σταθμό, έδωσε ωστόσο την ευκαιρία στον Παναγιώτη Βασιλάκο να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή.

Πλέον στον Alpha συζητούν ήδη για τον επόμενο Έλληνα Bachelor με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην παλιά και αγαπημένη του ενασχόληση.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV