Στηβ Μιλάτος: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε 2 μήνες μετά τον γάμο του

0
184

Στηβ Μιλάτος: «Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου. Το τέλος ήρθε νωρίτερα.»

Πριν από μερικούς μήνες βίωνε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, φυσικά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την άσχημη εξέλιξη δύο μόλις μήνες μετά τον πολιτικό του γάμο.

Ο Στηβ Μιλάτος πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Άννα Παπαϊωάννου. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο των media μιας και ο γάμος τους μετρούσε μόλις 2 μήνες.

Περισσότερα αποκάλυψε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day…

«Ήμουν παντρεμένος για 2 μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off, ότι δεν μπορώ άλλο να προχωρήσω. Δεν έκανε και η συγκεκριμένη κοπέλα βήματα πίσω και απλά κουράστηκα και εγώ. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου. Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση», ξεκαθάρισε μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV