Σπάνια εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου με τον σύζυγό της (Photos)

0
119

Κατερίνα Λέχου: Είχαμε καιρό να δούμε νέες φωτογραφίες δίπλα στον σύζυγό της – Λαμπερή και χαμογελαστή στη νέα της βραδινή έξοδο…

Την γνωρίσαμε σε αρκετά νεαρή ηλικία και μάλιστα μέσα από φωτογραφίσεις και διαφημιστικά σποτ ως μοντέλο! Γρήγορα την κέρδισε η υποκριτική, ενώ σήμερα μετρά αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό της, το οποίο σίγουρα θα ζήλευαν αρκετοί από τον χώρο της τέχνης.

Η Κατερίνα Λέχου διανύει μια ήρεμη και όμορφη φάση για την προσωπική της ζωή, την οποία και μοιράζεται με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη. Ο γνωστός επιχειρηματίας κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας με την ηθοποιό να τον στηρίζει σε κάθε του νέο ξεκίνημα

«Η γνωριμία με τον Μάνο ήρθε σε μία στιγμή ωριμότητας. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Συγκατοικήσαμε με τον Μάνο 3 μήνες μετά τον γάμο μας. Η καραντίνα λειτούργησε ως ένα μεγάλο συν για τη σχέση μας. Όταν παντρεύεσαι αποφασίζεις να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων… Με τη συμβίωση γίνεσαι λιγότερο εγωιστής… Με τον Μάνο διαφέρουμε μόνο στο θέμα του φαγητού», είχε παραδεχτεί η Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξή της.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού. Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Λέχου στο πλευρό του αγαπημένο της.

Δείτε φωτογραφικό υλικό…

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV