Survivor: Μαυρίδη – Επέστρεψε μαυρισμένη και ανανεωμένη! Καρέ – Καρέ η άφιξή της

0
142

Survivor: Χαμός στο αεροδρόμιο με τον ερχομό της Νικολ Μαυρίδη – Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επιστροφή της στην Ελλάδα

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τη Νικόλ Μαυρίδη η οποία πρόσφατα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η πρώτη της συνέντευξη δόθηκε σε απευθείας μετάδοση από τον Άγιο Δομίνικο και στην εκπομπή, Love it. Η Νικόλ ρωτήθηκε για όλους και όλα, ενώ πέρασε σε μια αποκάλυψη για την γνωριμία της με τον Σάκη Κατσούλη.

«Με τον Σάκη έχουμε μιλήσει μέσω social πριν από χρόνια, ήθελε να του διαφημίσω κάτι ρούχα και λέγαμε ένα γεια. Ήταν συμπαίκτης του αδερφού μου, δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Δεν πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε κάποια συμπεριφορά μου γιατί ήμουν απέναντι σε όλους ίδια. Ο Ντάφυ έκανε πλάκα και έλεγε στη Μαριαλένα ότι χόρευα με το Σάκη αλλά δεν νομίζω ότι θα το παρεξηγούσε. Εκτός κι αν δεν το έχω καταλάβει. Τι άλλο να τραβήξει η Μαριαλένα; Είχε τον Σάκη, είχε τη Χριστίνα, να εμφανιστώ κι εγώ; Δεν έχω καταλάβει κάποια κίνηση από τον Σάκη. Αν έκανε κάποια κίνηση θα ήμουν η πρώτη που θα του το έκοβα», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Η Νικόλ επέστρεψε στην Ελλάδα, φανερά αδυνατισμένη και μαυρισμένη. Από νωρίς το πρωί κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα τις επιστροφής της, ενώ στη συνέχεια είδαμε την άφιξή της στο αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος, καρέ – καρέ μέσα από φωτογραφίες.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV