Κωστής Μαραβέγιας: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω»

0
128
City365-logo-posts

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι όταν του έγινε η πρόταση για το YFSF αρχικά πίστεψε ότι ήταν κάτι που δεν του ταίριαζε.

Πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά γεμάτος ενέργεια και μάλιστα τραγούδησε και το νέο του κομμάτι που έχει γίνει επιτυχία.

«Μου αρέσει να μην υπάρχουν άβολες καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Προσπαθώ να σμιλεύω τις ανθρώπινες σχέσεις. Το πιο βασικό είναι να μην αντιδράς εν θερμώ. Γιατί αν αντιδράσεις, χάνεις το δίκιο σου. Έχω περάσει δυσκολίες. Και στην εφηβεία και αργότερα. Ακόμα και για να προσαρμοστώ στην Ιταλία όταν πήγα. Προτείνω στους γονείς. Λέω σε όλα ναι για εμφανίσεις. 23 Ιουνίου θα είμαι στο Άλσος και μετά στο Βεάκειο. Όταν μου έκαναν πρόταση για το YFSF, είπα αρχικά ότι δεν ταιριάζω στο κόνσεπτ, αλλά όταν έμαθα για την κριτική επιτροπή και για τους συμμετέχοντες είπα το ναι. Πέρασα πολύ καλά και λόγω καραντίνας ένιωσα μια ανάταση. Δεν ήξερα καθόλου την Τάνια Μπρεάζου και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Όλους τους άλλους τους ήξερα», είπε μεταξύ άλλων ο Κωστής Μαραβέγιας στον Νίκο Μουτσινά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV