Μπουράκ Χακί: Δείτε τι αποκάλυψε on camera μετά από καιρό για τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά

0
110

O Μπουράκ Χακί βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους, αφού θα συμμετέχει στην ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και μεταξύ άλλων μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου για την πρώην σύντροφό του, τη Χαρά Παππά.

«Η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για μένα. Από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί», είπε αρχικά ο Μπουράκ Χακί.

Και πρόσθεσε για τη Χαρά Παππά: «Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα και όποτε με χρειαστεί, μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα».

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά χώρισαν μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως οι δυο τους θα ένωναν μια για πάντα τις ζωές τους. Τελικά η καραντίνα, ήταν η περίοδος εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Τόσο το μοντέλο όσο και ο Τούρκος ηθοποιός άργησαν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον καθώς ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος.

ηθοποιός μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις μετά το χωρισμό είχε πει: «Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε… Όμως οι φήμες πως με απάτησε είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας».

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV