Διονύσης Σχοινάς: «Μου λείπει πολύ να βγω να τραγουδήσω Ιive»

0
113

Για το πόσο δύσκολο του ήταν στην αρχή να προσαρμοστεί με τα μέτρα λόγω της πανδημίας μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε επίσης στα επαγγελματικά σχέδια τους και στις συναυλίες που ετοιμάζει για το καλοκαίρι.

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έπρεπε με το ζόρι να μείνω μέσα. Σιγά-σιγά άρχισα να βρίσκω τρόπους να αξιοποιώ τον χρόνο μου. Ακουσα πολλή μουσική, κάναμε πράγματα οι τρεις μας, με την Καίτη και τον Δημήτρη, μιλήσαμε, είδαμε ταινίες, μαγειρέψαμε… Καμάρωσα τον γιο μου να βγάζει το πρώτο του τραγούδι και στάθηκα δίπλα του σε όλη τη διαδικασία.

Λόγω της πανδημίας και των μέτρων δεν ξεκινήσαμε ποτέ τις προγραμματισμένες εμφανίσεις με την Καίτη, τους Alcatrash και τους Otherview στο Estate παρότι ήταν όλα έτοιμα. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα και έτσι κάναμε με την Καίτη δύο live streaming συναυλίες που μεταδόθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο και κάποια live μέσω Ιnstagram, θέλοντας να μοιραστούμε με τον κόσμο τα συναισθήματα μας και να του δώσουμε χαρά μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τον εγκλεισμό. Παράλληλα έμεινα και δισκογραφικά ενεργός και κυκλοφόρησα το “Ξύπνησα κάπως” και έκανα ντουέτο με την Καίτη την επιτυχία της “Ατόφιο Χρυσάφι”.

Είναι γεγονός πάντως ότι ο καλλιτεχνικός κλάδος χτυπήθηκε περισσότερο απ’ όλους. Μου λείπει πολύ να βγω να τραγουδήσω Ιive, να δω τον κόσμο να διασκεδάζει. Αυτό το καλοκαίρι όμως θα είναι διαφορετικό και ήδη μιλάμε για συναυλίες», είπε στο Gala.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV