Νάσια Κονιτοπούλου: Ο νέος έρωτας στην ζωή της και η απάντηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου!

0
140

Η Νάσια Κονιτοπούλου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τον έρωτα και το ενδεχόμενο γάμου στην ζωή της.

Υπηρετείτε χρόνια το νησιώτικο τραγούδι. Υπάρχει η κατάλληλη προβολή από τα media που θα έπρεπε στο συγκεκριμένο είδος τραγουδιού και μουσικής παράδοσης;

Αν και όλοι αγαπούν τα νησιά μας, δεν βλέπουμε να υποστηρίζουν το ίδιο έντονα και τη μουσική τους, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσής μας. Κατανοώ πως όλα είναι θέμα μόδας και εμπορικότητας, όμως οφείλω να παραδεχτώ, από την άλλη, πως το νησιώτικο τραγούδι τυγχάνει καλύτερης «μεταχείρισης» σε σχέση με τα υπόλοιπα παραδοσιακά. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η συνεργασία του Γιάννη Πάριου με τον πατέρα μου Γιώργο Κονιτόπουλο όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο, «Τα νησιώτικα», όπου συμμετείχαμε τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Κονιτόπουλων.

Ποιος ο λόγος που επιλέξατε να παραμείνετε πιστή στο συγκεκριμένο είδος μουσικής και να μη δοκιμάσετε κάτι άλλο;

Έχω δοκιμάσει και έχω ερμηνεύσει ήδη διαφορετικά είδη μουσικής, καθώς είμαι καλλιτέχνης. Και ένας καλλιτέχνης πρέπει να πειραματίζεται και να δοκιμάζεται. Πρώτα απ’ όλα, έχω τραγουδήσει λαϊκό, έχω κάνει συμμετοχές σε συνεργασίες με κλασικό λαϊκό τραγούδι, έχω ερμηνεύσει μέχρι και ξενόγλωσσα τραγούδια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αλλάζω πορεία. Το είδος που εκπροσωπώ είναι το νησιώτικο.

Σκεφτήκατε να ασχοληθείτε με άλλο επάγγελμα;

Ναι, με τη μαγειρική, που λατρεύω. Και θα το κάνω, δηλαδή σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα e-shop, όπου θα φτιάχνω τις δικές μου χειροποίητες τούρτες.

Τη μουσική παράδοση της οικογένειας συνεχίζει ο γιος σας, ο Γιώργος, καθώς είναι μουσικός και συγκεκριμένα βιολιστής. Πώς είναι οι σχέσεις σας;

Η αγάπη του γιου μου για τη μουσική εκφράστηκε μέσα από το βιολί και συμμετέχει σε αρκετές εμφανίσεις μαζί μου, αλλά αυτό δεν αποτελεί την κύρια ασχολία του αυτή τη στιγμή. Η βασική του ενασχόληση είναι με τη σκοποβολή, όπου είναι πρωταθλητής σκοποβολής και εκπαιδευτής.

Έχετε κάνει έναν γάμο, που κράτησε 22 χρόνια. Σήμερα πώς είστε στα προσωπικά σας; Θα κάνατε έναν δεύτερο γάμο;

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη. Υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή μου, αλλά η σκέψη για γάμο φαντάζει για μένα πολύ μακρινή. Πάνω απ’ όλα, μετράει να περνάς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάς, άσχετα από «τίτλους» και τυπικές διαδικασίες.

Τι ρόλο παίζει το φλερτ στη ζωή σας και πώς το αντιμετωπίζετε;

Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όταν γίνεται με τον σωστό τρόπο, σου ανεβάζει την ψυχολογία, σε κολακεύει και γενικά είναι κάτι απόλυτα υγιές και να το κάνεις και να το δέχεσαι.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Αυτή τη στιγμή το βλέμμα μου είναι στραμμένο στην πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού μου. Έχω όμως εμπιστοσύνη στην εταιρία μου, G Music, με την οποία σύντομα όχι μόνο θα ετοιμάσουμε το επόμενο κομμάτι, αλλά θα οργανώσουμε και τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου, εφόσον η κατάσταση μας το επιτρέψει.

Πηγή: Espresso

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV