Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα αποκαλύπτει: «Φοβήθηκα για το μωρό μου»

0
140

Ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας πριν από λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, αφού η πανέμορφη σύζυγος του, Βίβιαν Δράκου,  έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κορούλα τους.

Πώς αισθάνεσαι που έγινες δεύτερη φορά μανούλα;

«Η καρδιά μου πολλαπλασιάστηκε επί δύο. Νιώθω ευγνωμοσύνη και πολύ μεγάλη χαρά που μεγάλωσε η οικογένεια. Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη με τον σύζυγο μου για ης κορούλες μας και παράλληλα μεγάλη ευθύνη για αυτά τα δύο κορίτσια»

Ο σύζυγος σου δήλωσε ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη για σένα. Τι ακριβώς συνέβη;

«Ναι, δεν ήταν εύκολη. Συγκεκριμένα, στον 5ο μήνα πήγα να πάθω αποκόλληση και έμεινα ξαπλωμένη στο κρεβάτι για έναν μήνα. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για μένα, φοβήθηκα για το παιδί. Παράλληλα, είχα και την κορούλα μου τη μεγάλη, τη Σταύρια, που ήθελε πι φροντίδα μου και την προσοχή μου και δεν ήμουν σε κατάσταση να της τα προσφέρω όπως ήθελα. Ευτυχώς, όμως, ο Θανάσης στάθηκε βράχος δίπλα μου και με βοήθησε πάρα πολύ»

Τι συμβουλή θα έδινες σε μια γυναίκα που ίσως της συμβεί κάτι τέτοιο;

«Να έχει συχνή επικοινωνία και να ακούει τον γιατρό της. Γενικώς, σε όλη την εγκυμοσύνη συμβουλεύω να ακούνε το σώμα τους και να μην ταλαιπωρούν τον εαυτό τους με σκληρές δουλειές. Η ξεκούραση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά»

Ο Θανάσης πώς είναι με τρεις γυναίκες στο σπίτι;

«Τρισευτυχισμένος θα έλεγα. Είναι χαρούμενος και μας απολαμβάνει σε κάθε στιγμή. Μας αγαπάει και είναι κοντά μας»

Η μεγάλη σου κόρη πώς πήρε τον ερχομό της μικρής;

«Ανήκουμε στην κατηγορία των γονιών που μιλάνε με τα παιδιά τους και εξηγούν το καθετί. Τη Σταύρια την προετοιμάζαμε πολύ καιρό πριν και υποδέχτηκε την αδελφή πας με αγκαλιές και φιλιά. Ωστόσο, φροντίζω, όταν κοιμάται η μικρή, να δίνω όλη μου την προσοχή και τον χρόνο στη Σταύρια»

Θα πάτε και για τρίτο;

«Στα πλάνα μας είναι να κάνουμε μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια. Προς το παρόν, δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας», λέει η ίδια στο Secret

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV