Μενεγάκη: Δίνει μαθήματα στιλ μόνο με τα φορέματά της! Δεκάδες και όλα ξεχωριστά!

0
99

H νέα στιλιστική εμμονή της Ελένης Μενεγάκη είναι το ιδανικό και πάντα λατρεμένο καλοκαιρινό φόρεμα!

Και μην κοιτάς που λέμε «φόρεμα» γιατί όταν μιλάμε για την γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη όλα είναι στο… πολύ!

Και πίστεψέ με, η Ελένη έχει πολλά, πολλά και φορέματα και όλα ξεχωριστά. Και το «πολλά» πάει σε αυτά που έχουμε δει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άρα για βάλε με το νου σου πόσα θα είναι!

Και γιατί όχι; Το φόρεμα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ό, τι πρέπει για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ευκολοφόρετο, ευκολοσυνδύαστο και πάντα με ένα ταιριαστό ζευγάρι πέδιλα είτε χαμηλά είτε ψηλά, είτε ακόμη και με ένα ζευγάρι μοδάτα sneakers είναι μια ασφαλής επιλογή για να «τρελάνεις» κόσμο και κοσμάκη με το στιλ σου.

Και η Ελένη το έχει καταφέρει αφού κάθε φωτογραφία με φόρεμα γίνεται viral με τις followers της να «λυσσάνε» για τις λεπτομέρειες.

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα με το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, το γαλανό μάτι και φυσικά την μεσογειακή της σιλουέτα, το παίρνει, το φοράει και το αποθεώνει ακόμη κι αν πρόκειται για ένα απλό μονόχρωμο φόρεμα.

Θες το στιλ της, θες η τσαχπινιά της, θες ότι το φοράει με ιδανικά αξεσουάρ… το κάνει σίγουρα πάνω της να φαίνεται ένα και μοναδικό!

Κι μεταξύ μας, δεν είναι ένα… Είναι αμέτρητα!

Μπες στη gallery, απόλαυσε τις εμφανίσεις της Ελένης με φορέματα και «κλέψει» στιλιστικές ιδέες γιατί… μπορείς με ένα φόρεμα να απογειώσεις κι εσύ το καλοκαιρινό σου look!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV