Η Λία από το GNTM πρωταγωνίστρια σε video clip

0
108

Σε ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό video clip με συμμετοχές – έκπληξη θα δούμε σε λίγες ημέρες την Λία Τσουζντάν από το GNTM.

Το νεαρό μοντέλο πρωταγωνιστεί στο νέο video clip του ταλαντούχου τραγουδιστή Λούη Γεωργίου, ο οποίος μας συστήθηκε μέσα από το «X Factor» και έχει κάνει επιτυχημένα δισκογραφικά βήματα και live εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα στο tour της Ελένης Φουρέιρα.

Το τραγούδι έχει τίτλο «Έγκλημα», έρχεται μετά το hit single «Story» και θα κυκλοφορήσει μαζί με το video clip, από την Panik Records, την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Στο video του «Έγκλημα», που αυτές τις μέρες μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα, ο Λούης υποδύεται έναν διοργανωτή παράνομων στοιχημάτων που μπαίνει σε μπελάδες, έχοντας δίπλα του την όμορφη Λια, με την οποία έχουν φιλικές σχέσεις, καθώς και αρκετούς συμπρωταγωνιστές που όλοι μαζί περνούν το μήνυμα του να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε σε μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς ταμπέλες.

Η Λία Τσουζντάν ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο GNTM 3.

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που μου έκοψαν τα μαλλιά μου αγορίστικα. Το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ μόνη μου. Ήταν ένα ωραίο πείραμα, αναγκαστικό μεν, αλλά ωραίο. Και όχι, δεν νομίζω πως η αλλαγή στο lοοk ήταν ένας από τους λόγους που προχώρησα αρκετά μέσα στο παιχνίδι

Με τον Ανδρέα δεθήκαμε πολύ. Ήταν από τα άτομα που με στήριζαν. Το περίμενα πως θα γίνουν παρεξηγήσεις και θα ακουστούν υποθετικοί δεσμοί, αλλά το καταλαβαίνω. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Με τον Ανδρέα δεν έγινε ποτέ τίποτα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι», έχει δηλώσει η ίδια

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV