Tι συμβαίνει στη ζωή της Ιωάννας Μπέλλα; Οι νέες πόζες σε ιδιωτικό lear jet! Είναι του πρώην της;

0
120

Η Ιωάννα Μπέλλα κάνει αυτό που ήθελε εδώ και καιρό. Ζει το όνειρό της και μία σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ, με βάση το Ντουμπάι. 

Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς το 2018, είδε το όνομά της πολλές σε πρωτοσέλιδα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της από το GNTM.

Παρά το γεγονός ότι οι κριτές εκείνη την εποχή της είχαν κόψει τα φτερά αφού της είχαν πει ότι δεν μπορεί να γίνει μοντέλο, αποφάσισε να αποδείξει σε όλους αλλά πρώτα απ’ όλα στον εαυτό της ότι το αξίζει να διαπρέψει στον συγκεκριμένο χώρο.

Μετά από πολλή δουλειά και επιμονή, η Ιωάννα τα κατάφερε και πλέον έχει μία στρωμένη καριέρα στο μόντελινγκ, όχι όμως μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί έχει εγκατασταθεί τον τελευταίο χρόνο και δείχνει να το απολαμβάνει.

Τι γίνεται όμως με τα προσωπικά της;

Στις αρχές του χρόνου, έγινε γνωστό ότι μετά από ένα χρόνο σχέσης η ίδια μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της Γιάννη Λεωνίδου είχαν πάρει την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, είδηση που επιβεβαιώθηκε και μέσα από δηλώσεις της μελαχρινής καλλονής: «Ναι ισχύει, δεν είμαστε πια μαζί με τον Γιάννη. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα. Τον εκτιμώ και με εκτιμά, όμως αποφασίσαμε από κοινού να χαράξουμε χωριστούς δρόμους και είμαστε πολύ καλά και οι δυο» είχε παραδεχτεί τότε η Ιωάννα, αποφεύγοντας να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και δεν ήταν από εκείνα τα ζευγάρια που «κρύφτηκαν» από τους παπαράτσι αφού αρχές του 2020 είχαν κάνει την πρώτη τους κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Τι συμβαίνει όμως τώρα ανάμεσά τους; Τις πρώτες “φιτιλιές” για πιθανή επανασύνδεση έβαλε η ίδια η Ιωάννα Μπέλλα η οποία τελευταία όλο και περισσότερες φωτογραφίες μέσα από lear jet ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τι σημαίνει αυτό; Να θυμίσουμε πρώτα ότι ο πρώην σύντροφός της είναι ιδιοκτήτης εταιρίας ενοικίασης ιδιωτικών αεροσκαφών. Και δεν αποκλείεται, τα lear jets, τις ανέσεις των οποίων απολαμβάνει η Ιωάννα, να ανήκουν σε εκείνον.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV