Τζένη Καζάκου: Εξηγεί ποιο τίμημα «πληρώνει» για το γνωστό επώνυμό της

0
118

H Τζένη Καζάκου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε αν αποτελεί τελικά άσο στο μανίκι ή κάποιο τίμημα το να διαθέτεις ένα τόσο γνωστό επώνυμο.

Αρχή της είναι να είναι πάντα ο εαυτός της και να συμβουλεύεται το ένστικτο της, ενώ στο ερώτημα με ποιον ή ποια ηθοποιό θα ήθελε να συνεργαστεί κάποτε με εκπλήσσει: «Με τον Κωνσταντίνο Κοζάκο και την Τάνια Τρύπη!», απαντά, εκδηλώνοντας την εκτίμηση που έχειvστο πρόσωπο των γονιών της, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν, διατηρούν όμως εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.

Η Τζένη θα είναι πάντα μια προτεραιότητα που τους ενώνει. «Όχι μόνο έχω σκεφτεί μια συνεργασία με τους δυο τους, αλλά θα το ήθελα και πάρα πολύ», αποκαλύπτει.

Όσο για την παιδική ανάμνηση που διατηρεί; «Αξέχαστα μου έχουν μείνει τα καλοκαίρια στο εξοχικό μας με τον παππού μου τον Φώτη, που με πήγαινε στην παιδική χαρά, μου αγόραζε παγωτό φράουλα και με περίμενε με τις ώρες μέχρι να κουραστώ από το παιχνίδι».

Η Τζένη δεν είναι απλά μια ταλαντούχα ηθοποιός νέας κοπής. Είναι η new comer που όλοι περιμέναμε. Έχει όλα τα χαράκτη που απαιτεί ο δύσκολος, ανηφορικός και άκρως ανταγωνιστικός χώρος του θεάματος. Διαθέτει ομορφιά, όραμα και μια ανεξάρτητη προσωπικότητα όπως αυτή της Τζένη, η οποία παρά ης αντιρρήσεις του της εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη με να κατακτήσει το ελληνικό σινεμά κατάφερε να κατακτήσει και τις καρδιές μας. «Κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να δω τη γιαγιά μου στην τηλεόραση, έχω πολλή αγάπη για εκείνην. Ήταν κρίμα που “έφυγε” τόσο νωρίς και δεν πρόλαβα να τη γνωρίσω», αναφέρει η Τζένη.

Αποτελεί τελικά άσο στο μανίκι ή κάποιο τίμημα το να διαθέτεις ένα τόσο γνωστό επώνυμο. Δεν χρειάζεται να το σκεφτεί και πολύ: «Είμαι υπερήφανη για την οικογένειά μου. Από κει και πέρα ο καθένας έχει την δική του αξία. Το μόνο τίμημα που ίσως υπάρχει είναι ότι οι άλλοι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εμένα. Είμαι όμως, υπέρμαχος της άποψης ότι ο καθένας φτιάχνει το δικό του δρόμο, ακολουθεί τη δική του καλλιτεχνική πορεία».

Πηγή: Gala

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV