Εύη Δαέλη: Αυτός είναι ο νέος της ρόλος μετά το τέλος της σειράς, «Έλα στη θέση μου»

0
117

Εύη Δαέλη: Αποχαιρετά τους επί χρόνια συνεργάτες της και ετοιμάζεται να μπει στον νέο της ρόλο – Δείτε σε ποια σειρά θα συμμετάσχει από τη νέα σεζόν…

Τίτλοι τέλους για την καθημερινή σειρά του Alpha, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια. Η ηθοποιός Εύη Δαέλη μίλησε για το φινάλε της σειράς αλλά και τα όσα ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν…

Το «Έλα στη θέση μου», έπειτα από χρόνια, οδεύει σιγά σιγά προς την οριστική ολοκλήρωση του. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Σίγουρα ήταν καιρός να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η συγκεκριμένη δουλειά κράτησε όσο γινόταν. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και πολύ συγκινητικό. Ξέρεις, έστω και στο θέατρο να δουλέψεις, που μπορεί να μην κρατήσει έναν χρόνο, δένεσαι με τους συνεργάτες σου. Γίνεσαι οικογένεια. Αυτό συνέβη και με εμάς.

Τι είναι αυτό που θα σου λείψει περισσότερο από τα τέσσερα χρόνια που συμμετείχες στη συγκεκριμένη δουλειά;

Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε μαθημένοι να ζούμε κάτι σε καθημερινή βάση και ξαφνικά να σταματάει. Επομένως, για να προστατεύσεις κι εσύ τον εαυτό σου, πρέπει να μπεις σε μία άλλη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα μου λείψει το γέλιο που κάναμε με όλους τους συνεργάτες, τα ευτράπελα, τα τηλεοπτικά αδέλφια μου, δηλαδή η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Ιωάννης Απέργης, και άλλοι.

Την Ισμήνη, την οποία υποδύεσαι, την αγάπησες ή υπήρξαν και στιγμές που σε εκνεύρισε;
Εννοείται ότι αγάπησα πολύ την ηρωίδα μου, αλλά υπήρξαν και στιγμές
μες που με εκνεύρισε και αναρωτιόμουν «Τώρα, γιατί φέρεται έτσι;
(Γελάει.)

Κι ενώ το «Ελα στη θέση μου» ολοκληρώνεται, εσύ έχεις συμφωνήσει ήδη για την επόμενη δουλειά σου. Θα βρίσκεσαι στη οικογενειακή κωμωδία του ΟΡΕΝ «Life isn’t everything».

Πρόκειται για μία πολύ ωραία δουλειά, από την οποία πρέπει να περιμένετε τα πάντα, και δεν σου κρύβω ότι είμαι ενθουσιασμένη με την οργάνωση που υπάρχει. Το καστ της σειράς είναι απίστευτο, κρατάμε στα χέρια μας εξαιρετικά κείμενα και, μετά την ανάγνωση που κάνουμε, φεύγω ευτυχισμένη. Γελάμε πολύ.

Ποιος είναι ο ρόλος που θα κρατήσεις;
Σε αυτή τη σειρά θα υποδυθώ τη Ρία, η οποία ζει σε έναν δικό της κόσμο και είναι λίγο πιο… τρελή από τους υπόλοιπους. (Γελάει.) Την έχω λατρέψει.

Πηγή: ΜΥtv

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV