Σοφία Βόσσου: Η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτεια της υγείας της! Άλλος άνθρωπος η τραγουδίστρια

0
112

Άλλος άνθρωπος η Σοφία Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της, ανανεωμένη, λαμπερή και κούκλα!

Η Σοφία Βόσσου μετά την σοκαριστική της εξομολόγηση για το πώς βίωσε τις δύσκολες στιγμές της μέχρι να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, φόρεσε τα ωραία της, βάφτηκε και με σούπερ διάθεση συναντήθηκε με τις καλές της φίλες, Ελένη Δήμου και Sunny Mπαλτζή.

Η αποκάλυψη έγινε από τη Sunny Μπάλτζη, η οποία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο και σημείωσε στη λεζάντα: «Πρώτη έξοδος για Ελένη Δήμου Σοφία Βόσσου Προσωπικά εγώ τρελενομαι ! Θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη 4 ever Σας αγαπώ κορίτσια μου».

Δες τη φωτογραφία

Μιλώντας στην εκπομπή «Σου Κου Family» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, άνοιξε την καρδιά της και για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της αναφέρθηκε στη δύσκολη νοσηλεία της, τα κιλά που είχε χάσει και τι ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη ώστε να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Είχε ένα μικρό πρόβλημα το στομάχι μου, κάνουμε ένα χειρουργείο, πάει καλά και παθαίνει μια διάτρηση ξαφνικά. Αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω, με έθρεφαν με παρεντερικές…
Παραμονή Πρωτοχρονιάς… πέθαινα. Θέλω να πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την ομάδα του. Με στήριξαν. Ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στο παιδί μου… δεν σου κρύβω ότι έζησα στιγμές μεγάλου πόνου, αφόρητου. Εκεί λύγισαν αλλά είπα όχι, πήρε δύναμη», είπε και συνέχισε:

«Πολλοί συνάδελφοι με στήριξαν, η Κατερίνα Στανίση, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα…», είπε ενώ ξέσπασε και για τα άσχημα σχόλια που λάμβανε. «Είναι τόσο ανεγκέφαλοι κάποιοι… Το τι έλεγαν δε λέγεται», είπε μεταξύ άλλων.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV