Έλα στη θέση μου: Η Σύλβια έχει το τέλος που της αξίζει!

0
118

Η σειρά, Έλα στη θέση μου, τις επόμενες ημέρες ρίχνει οριστικά αυλαία στο πρόγραμμα του Alpha, έπειτα από αρκετά χρόνια καθημερινής προβολής. Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, μιλούν με τα πιο όμορφα λόγια για τη συνεργασία που θα τους μείνει αξέχαστη. Η Άνδρη Θεοδότου αποχαιρετά τον ρόλο της ως “Σύλβια”.

Έχετε προλάβει να σκεφτείτε πως φέτος η σειρά τελειώνει οριστικά;

«Λίγο μετά τα Χριστούγεννα πήραμε χαμπάρι πως τελειώνει το πράγμα. Συνειδητοποιήσαμε πως ενώ κάθε χρόνο αυτή την εποχή λέγαμε “άντε, τριάντα επεισόδια ακόμα και μετά πάλι του χρόνου” καθώς πάντα είμαστε μπροστά στα γυρίσματα, φέτος δεν είπαμε τίποτα. Συγκινηθήκαμε. Μας βγήκε σαν παράπονο… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ξέρω μέσα μου πως βαδίζουμε προς το τέλος αλλά το “τελειώσαμε” δεν μπορώ να το πω. Είναι πέντε χρόνια από τη ζωή μας. Ευτυχήσαμε να έχουμε μια τόσο δυνατή ομάδα».

Το να είστε σε μια σειρά πετυχημένη που άντεξε πέντε τηλεοπτικά χρόνια, δεν ανεβάζει τον πήχη λίγο για την επόμενη δουλειά;

«Εννοείται! Μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι πως θα ήθελα να είναι μια δουλειά που να περνάω κόλα. Που να χαίρομαι το πρωί που ξυπνάω και να πηγαίνω στο γύρισμα. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου τύχει. Μην ξεχνάμε πως ένα μεγάλο μέρος των συναδέλφων μου δεν είχαν δουλειά και δεν εννοώ μόνο τους ηθοποιούς αλλά και όλους εκείνους που δουλεύουν ακούραστα πίσω από τις κάμερες. Οπότε και μέσα από αυτή τη συνθήκη κάνουμε λίγο υπομονή».

Πάντως η Σύλβια θα έχει το τέλος που της αξίζει. Είναι δίπλα στον άντρα που την αγαπάει και θα γίνει επιτελούν μητέρα.

«Και μάλιστα με δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Ήταν πολύ ωραία η ιστορία της παρένθετης μητέρας. Ήταν ένα λεπτό θέμα και το χειριστήκαμε με λεπτότητα και ευαισθησία. Νομίζω πως άρεσε πολύ και στην Υρώ Λούπη.

Θεατρικά τι ετοιμάζετε;

«Τώρα κάνω πρόβες για το Φεστιβάλ Αθηνών που δεν έγινε πέρυσι. Έκανα τη διασκευή του βιβλίου “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σε έναν γλάρο να πετά” του Λουίς Σεπούλβεδα που δυστυχώς χάθηκε από κορονοϊό. Όταν πέρυσι είχε ανακοινωθεί πως θα ανεβάσουμε την παράσταση αυτή σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδορόπουλου, ήθελε να έρθει. Δεν τα κατάφερε. Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει γράψει την πρωτότυπη μουσική. Τέλος, το Εθνικό θέατρο με κάλεσε να κάνω τη διασκευή για την παιδική σκηνή ενός βιβλίου της Αγγελικής Δαρλάση, “Το αγόρι στο θεωρείο”. Είναι πραγματική ιστορία και αφορά στο θέατρο Αθηνών που φιλοξένησε μετά την καταστροφή της Σμύρνης, οικογένεια στα θεωρεία του. Η παράσταση αυτή θα ανέβει τη νέα σχολική χρονιά».

Τηλεοπτικά θα σας δούμε κάπου;

«Συζητώ κάποιες προτάσεις αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Ευτυχώς η ελληνική μυθοπλασία προχωράει γιατί αν τα θέατρα δεν ανοίξουν οι συνάδελφοι θα έχουν μια εναλλακτική. Εξάλλου η τηλεόραση απέδειξε πως μπορεί να στηρίξει τις σειρές».

Πηγή:TV24

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV