Τι… τρέχει στη ζωή της Ελευθερίας Ελευθερίου; Η κοινή εμφάνιση με ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ!

0
110

Τι τρέχει με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κώστα Ρουκουνάκη και την Κύπρια τραγουδίστρια;

Η πρώην παίκτρια του «Survivor», που έκανε τους άνδρες τηλεθεατές να αναστενάζουν βλέποντάς την στο ριάλιτι, και ο κεντρικός χαφ της ΑΕΚ, με ύψος 1,83 μ., μαγνήτισαν τα βλέμματα στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου «Πάμε για άλλα» στο Άλσος!

Όσοι τους είδαν στο θέατρο διέκριναν πίσω από τα τρυφερά βλέμματα και τα μεταξύ τους χαμόγελα μια οικειότητα που ξεφεύγει από τα όρια του φιλικού! Τι και αν έχουν μερικά χρόνια διαφορά! Οι δυο τους φαίνεται να έχουν χημεία, με τον νεαρό μέσο να είναι έτοιμος να σκοράρει στην καρδιά της Ελευθερίας!

Όπως ψιθυρίζεται, ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» (ο οποίος τον Μάιο υπέγραψε προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους» κάνοντας όλους να μιλάνε για σούπερ ταλέντο) φέρεται ότι είναι γοητευμένος με τη σέξι τραγουδίστρια σε τέτοιο βαθμό που δεν έχανε επεισόδιο του «Survivor», προκειμένου να βλέπει με άλλους συμπαίκτες του τις περιπέτειές της στον Άγιο Δομίνικο!

Όσο για εκείνη; Από την ώρα που γύρισε από το ριάλιτι επιβίωσης πολιορκείται από γνωστούς επιχειρηματίες κέντρων διασκέδασης, ώστε να είναι σε σχήμα ανάμεσα στα πρώτα ονόματα. Και ενώ το μυαλό της ήταν γύρω από την καριέρα της (η τελευταία της σχέση είναι με τον Ταταράκη), το στενό μαρκάρισμα που της έκανε ο ποδοσφαιριστής -λέγεται ότι και αυτή είναι οπαδός της ΑΕΚ- την έβαλε σε άλλη διάθεση, καλοκαιρινή και πολύ ρομαντική.

Για να δούμε αν ο Κρητικός ποδοσφαιριστής θα βάλει γκολ στην καρδιά της…

Πηγή: Espresso

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV