Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν χάλασε η σχέση μου με τη Φαίη και τον Γιώργο»

0
124

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, ο ταλαντούχος Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Θέλω να εξελίσσομαι, δουλεύουμε για να ζούμε με το μέτρο που χρειάζεται. Θέλω να εξελιχθώ και αν δεν μπορώ να κάνω αλλά πράγματα, θα αλλάξω τον εαυτό μου στα ίδια. Ό, τι μου ανατεθεί θα το δω από άλλη σκοπιά».

Σε ό, τι αφορά τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τους τηλεοπτικούς καυγάδες, ξεκαθαρίζει ότι «Δεν είχαμε καμιά μεγάλη κόντρα φέτος. Έχουμε θάρρος και σεβασμό ανάμεσά μας, δεν τίθεται θέμα να τσακωθούμε στον αέρα, αν έχουμε κάτ θα το κάνουμε σε ιδιωτικό πλαίσιο. Από την άλλη έχουμε το θάρρος να διαφωνήσουμε στον αέρα και να γυρίσει το μάτι. Ούτε χάλασε η σχέση μου, ούτε σταμάτησα να τους αγαπώ και να τους σέβομαι», τόνισε στην εκπομπή «Άρωμα Ζωής» που παρουσιάζει κάθε Κυριακή η Σπυριδούλα Τριάντου.
Όσο για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τιμά το κανάλι που βρίσκεται λέγοντας πως «Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι πως πρέπει να είμαι σωστός στο συμβόλαιο και σε έναν σταθμό που 7 χρόνια μου προσφέρει το ψωμί μου και να πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Και δεν το λέω δακρύβρεχτα είναι γεγονός. Σημασία έχει πως μέχρι τις 9 Ιουλίου θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό μου για το Πρωινό και τον ΑΝΤ1, οτιδήποτε άλλο θα ειπωθεί στην ώρα του»!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV