Μεσάνυχτα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ιορδάνου στη Μελέτη: «Ένιωσα ότι είμαι νεκρός»

0
109

Ο ηθοποιός συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, όταν πριν καιρό λίγο έλειψε να πεθάνει από τα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην ανατριχιαστική περιγραφή του, αυτό που τον έσωσε ήταν η άμεση αντίδραση της γυναίκας του και οι σκέψεις του για όλα όσα έχουν ζήσει.

«Ήμασταν σε περιοδεία με τη γυναίκα μου. Εγώ αθλητικός πάντα, υγιής σε μια πολύ καλή κατάσταση… όταν συνέβη αυτό λοιπόν, χάνω το φως μου, τυφλώνομαι, η καρδιά μου σταματάει να χτυπά στην κυριολεξία και όλα μαυρίζουν γύρω μου. Χάνω τις αισθήσεις μου, νιώθω ότι πεθαίνω. Αρχίζει και βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος μου, πάθαινα το ένα ισχαιμικό μετά το άλλο. Πραγματικά, όπως έδειξε αργότερα και η μαγνητική τομογραφία, «ψήθηκε» το μυαλό μου.

Εκείνη τη στιγμή πραγματικά ένιωσα ότι έχω πάει στην άλλη όχθη, ένιωσα ότι είμαι νεκρός, παράλληλα την ίδια στιγμή ένιωθα μια περίεργη χαρά», είπε και συνέχισε: «Και την ώρα που ένιωθα ότι πεθαίνω έλεγα στη Σοφία πως ‘χαίρομαι πάρα πολύ για όσα ζήσαμε, θα ήθελα να ζήσω παραπάνω για να ζήσω πράγματα μαζί σου’. Και τελικά ξέρεις τι κατάλαβα από αυτό; Ότι κανείς δεν μπορεί να σου πάρει τη χαρά από τη ζωή σου, αν εσύ δεν το αφήσεις, ούτε καν ο θάνατος», είπε.

Δες την συγκλονιστική του εξομολόγηση στο βίντεο που ακολουθεί

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV