Ένα «ταξίδι στα αστέρια» με όχημα τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

0
128

Ένα «ταξίδι στα αστέρια» με όχημα μια ταινία και επιβάτες τους φίλους του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αλλά και γιατί όχι, όλους τους φίλους του μπάσκετ ξεκινά σύντομα. Η ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» με σκηνοθέτη τη Χρήστο Δήμα και ένα καστ γνωστών και καταξιωμένων ηθοποιών καταγράφει την εκατόχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού κάνοντας στάσεις στους πιο σημαντικούς σταθμούς του.

Στη συνέντευξη Τύπου, που παραχωρήθηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, σκηνοθέτης και συντελεστές μίλησαν για αυτή την πορεία δημιουργίας της ταινίας που κράτησε τρία χρόνια.

Το «Ταξίδι στα αστέρια» είναι η καταγραφή της εκατόχρονης ιστορίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που ξεκινάει το 1919 και φτάνει στο 2019.

Καταγράφει τις ιστορικές προσωπικότητες που πέρασαν από το τιμόνι του και τους σπουδαίους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του. Τους προπονητές που οδήγησαν την ομάδα σε δεκάδες τίτλους. Τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα σε κάθε στιγμή, σε χαρές και δυσκολίες. Είναι μία ταινία που μιλάει στον θεατή όχι μόνο για την αθλητική ιστορία «μιας ομάδας». Είναι μία ταινία που παρουσιάζει τη σπουδαιότερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού, περιγράφοντας την εκατόχρονη ιστορία της και συνδέοντάς την με τις σπουδαίες προσωπικότητες που τη σφράγισαν σε όλη αυτή την πορεία, που ξεκινάει από τον Απόστολο Νικολαΐδη και φτάνει στον Παύλο και τον γιο του, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV