Πρώτο trend στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη νοσηλεία της

0
110

Η παρουσιάστρια εμφάνισε έντονη δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή.

Μετά τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει εισαγωγή.

Η Κατερίνα Καινούργιου λόγω της αδιαθεσίας της είναι εκτός Ευτυχείτε και τα ηνία της εκπομπής ανέλαβε ο Γρηγόρης Γκουντάρας!

Ο συνεργάτης της είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ, είναι η τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου και είναι μία δύσκολη Παρασκευή γιατί δεν είναι εδώ η Κατερίνα. Η Κατερίνα αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή για να κάνει μία σειρά εξετάσεων… Πήγε στις 04:30 στο νοσοκομείο. Μιλήσαμε, είναι καλά.»!

Και τόνισαν στον αέρα της εκπομπής ότι αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και επεσήμαναν «δεν έχει καμία σχέση με κορονοιό»!

Λίγο μετά, το OPEN, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας», ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού.

Η ίδια ανέβασε και ένα Instastory και έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων. Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια».

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η παρουσιάστρια, έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV