Σωτηροπούλου: Απόλαυσε τον Μαραβέγια στο Άλσος – Το τραγούδι που της αφιέρωσε

0
149

Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια, απόλαυσε τον αγαπημένο της το βράδυ της Τετάρτης (23-06) ο οποίος έδωσε μια καταπληκτική συναυλία στο Άλσος κι έγινε χαμός από κόσμο.

Φυσικά η αγαπημένη του δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και όχι μόνο ήταν εκεί αλλά δεν σταμάτησε και να τραγουδά και να τραβάει βίντεο.

Σε ένα από αυτά μάλιστα η ίδια σημείωσε πως είναι αφιερωμένο στο «κορίτσι του», δηλαδή στην ίδια.

Δες το βίντεο

«Ο Κωστής φαίνεται σαν την ήρεμη δύναμη αλλά στην πραγματικότητα είναι τρελός, είναι stand up comedian. Γελάμε πάρα πολύ μαζί. Είναι πολύ φωτεινός. Είναι βαθιά καλός, έχει ένα πολύ σημαντικό και σπάνιο χάρισμα. Είναι πραγματικά μεγαλόκαρδος και έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες.

Τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι αυτοδημιούργητος και δεν εννοώ μόνο επαγγελματικά. Ξεκίνησε από ένα μικρότερο μέρος όπου λόγω της διαφορετικής προσωπικότητας που είχε έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις κατάφερε να ξεφύγει και να γίνει ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος έχοντας φυσικά και τις σκοτεινές του πλευρές. Ο Κωστής είναι πολλά για μένα, δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι», είχε πει η Τονία Σωτηρόπουλου.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV