Κωνσταντίνος Ελματζίογλου: «Δυσκολεύομαι να διαχειριστώ την απώλεια»

0
160

Ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, η οποία θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την επιστροφή στο θέατρο μετά από τόσους μήνες που τα θέατρα ήταν κλειστά λόγω της πανδημίας ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Κλειστά θέατρα για πολλούς μήνες λόγω πανδημίας. Πώς είναι η επιστροφή;

«Λίγο πριν την καραντίνα ετοιμαζόμασταν να ανεβάσουμε με τα “Οργισμένα Νιάτα”, στο Αγγέλων Βήμα, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά και με μια υπέροχη ομάδα. Το λέω αυτό, διότι σχεδόν κυριολεκτικά, ήταν σαν να μας πήραν τη μπουκιά! απ’ το στόμα. Κάναμε μια πρώτη γενική πρόβα και μετά από μία βδομάδα που θα ανεβαίναμε, έκλεισαν τα θέατρα. Έχει μείνει λοιπόν μια τρομερή λαχτάρα να ανέβουμε και πάλι στη σκηνή και να συνυπάρξουμε, μ’ έναν τρόπο, με το κοινό».

-Έχεις κάποια άλλα επαγγελματικά σχέδια;

«Το συγκεκριμένο διάστημα, παράλληλα με τις “Πεταλούδες”, κάνω πρόβες και για ένα πρότζεκτ, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Βουρνά Γίνονται συζητήσεις και για θέατρο, αλλά και για τηλεόραση, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο».

Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Αυτή την περίοδο έχω μεγάλη ανάγκη να βλέπω τους φίλους μου, σε κάθε δυνατή ευκαιρία που μου δίνεται. Επίσης λόγω του εγκλεισμού στο διάστημα που προηγήθηκε, θέλω πολύ να είμαι, όσο μου το επιτρέπει το πρόγραμμα μου, εκτός σπιτιού».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι τώρα;

«Γενικά το θέμα απώλειας, εξαιτίας ενός θανάτου, είναι κάτι το οποίο δυσκολεύομαι να διαχειριστώ. Με το πέρασμα του χρόνου, ίσως βρίσκω μηχα­νισμούς που με βοηθούν να το αντιμετωπίζω λίγο καλύτερα», αποκαλύπτει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV