Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά!

0
108

Η στιγμή που περίμενε όσο τίποτα η Πόπη Τσαπανίδου χθες, 26 Ιουνίου 2021, καθώς η κόρη της Μαρίνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Έκτορα. 

Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο χθες το πρωί και φυσικά όλη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη.

Περισσότερο απ’ όλους βέβαια οι γονείς του μικρού, η Μαρίνα και ο σύντροφός της Βίτο αλλά και η περήφανη γιαγιά η οποία βρισκόταν εδώ και καιρό στο πλευρό της κόρης της για τη στιγμή του τοκετού.

Ως μητέρα τριών κοριτσιών που μεγάλωσε μόνη της καθώς ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή όταν ακόμα ήταν έγκυος στις δίδυμες, η Πόπη Τσαπανίδου ήταν για ακόμα μία φορά στην… πρώτη γραμμή για την οικογένειά της.

Χθες λοιπόν κράτησε για πρώτη φορά αγκαλιά τον εγγονό της που με τόση λαχτάρα περίμενε.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε για τον νέο της ρόλο ως γιαγιά:

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά. Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα.»

Δείτε φωτογραφίες:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV