Πρέλεβιτς: Μιλάει πρώτη φορά για τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού: Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας

0
103

Η Άννα Πρέλεβιτς σπάνια μιλάει για τα προσωπικά της, όμως όταν αποφασίζει να το κάνει, είναι απόλυτα ειλικρινής. Και τώρα που την καρδιά της μονοπωλεί ο Νικήτας Νομικός, η όμορφη παρουσιάστρια μιλάει με τρυφερότητα για εκείνον. 

Αρχικά, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για την όμορφη συνεργασία που έχει με το νέο τηλεπαιχνίδι που συμπαρουσιάζει με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Η Τέλεια Απόδραση είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση! Χαίρομαι πολύ για την αγάπη που μας έχει δείξει ο κόσμος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ζω, κυριολεκτικά την κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε ένα τόσο μεγάλο project, που παίζεται με τεράστια επιτυχία σε τόσες χώρες του εξωτερικού, που είναι μια παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και της Barking Well, που βρίσκομαι στον Alpha και φυσικά που δουλεύω δίπλα στον γκουρού των τηλεπαιχνιδιών Χρήστο Φερεντίνο. Ο Χρήστος είναι απόλαυση, μαθαίνω καθημερινά δίπλα του, είναι λαχείο που δουλεύω μαζί του” είπε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η ίδια πρόσθεσε: “Μου είχαν γίνει προτάσεις για τα πρώτα δύο Survivor. Δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης όσο και αν μου αρέσει το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, που θεωρώ ότι θα ήμουν και πολύ καλή. Επίσης, δεν ξέρω πόσο άνετα θα ένιωθα με μια κάμερα να με παρακολουθεί όλη μέρα», δήλωσε αρχικά.

Όσο για τον σύντροφό της, η Άννα Πρελέβιτς είπε για τον Νικήτα Νομικό: «Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το τώρα στο 100% και σκέφτομαι μόνο το τώρα.

Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει, όπως έχουν συμβεί στη ζωή μου όλα μέχρι στιγμής. Εμπιστεύομαι τον φύλακα άγγελ;o μου εδώ και χρόνια και ξέρω πως ακόμα και κάποιες έντονες στεναχώριες που έχω βιώσει, τις έζησα. Τελικά όλα ήταν για το καλό και για να είμαι αυτή που είμαι σήμερα. Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας».

Πηγή: Real

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV