Τιτίκα Στασινοπούλου: «Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν γίνονταν μόνο στο θέατρο»

0
113

Η αγαπημένη ηθοποιός ερωτώμενη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, παραδέχεται ότι όντως αυτό συνέβαινε και παλιά αλλά και σε όλους τους χώρους. Δείτε τι δήλωσε η Τιτίκα Στασινοπούλου παρακάτω:

Ο χρόνος που περνάει σας αγχώνει;

Όχι καθόλου, γιατί να με αγχώσει;

Νεότεροι άντρες δεν σας φλερτάρουν;

Δεν τα βλέπω ποτέ αυτά.

Πείτε μου τη γνώμη σας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο;

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν γίνονταν μόνο στο θέατρο, ούτε μόνο τα τελευταία χρόνια. Διαχρονικά γίνονταν πράγματα, απλώς δεν μίλαγαν. Γιατί και να μίλαγαν, κανένας δεν θα έδινε σημασία σε αυτά που έλεγαν. Άσε που μπορεί να έλεγαν ότι φταις εσύ.

Εσείς έχετε βιώσει;

Όχι, Έχω βιώσει μια δυο προτάσεις σε επίπεδο φλερτ. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που συνεργάστηκα ή δεν συνεργάστηκα που με σεβάστηκαν. Είμαι τυχερή, από την άλλη είχα και ένα ύφος που έβαζα μπροστά ένα τζάμι. Θλίβομαι πάρα πολύ, γιατί αυτοί είναι πολύ ταλαντούχοι, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης ή ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Θεωρείτε ότι η υποκριτική γι’ αυτούς τους ανθρώπους τελείωσε;

Δεν το ξέρω αυτό. Ο κόσμος δεν συγχωρεί.

Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με κάποιον από αυτούς αν σας έκανε καλή πρόταση;

Αν αυτό που θα μου πρότεινε θα ήταν καλό, θα συνεργαζόμουν. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή.

Είστε υπέρ των θυμάτων;

Να βγαίνουν και να καταγγέλλουν τις αλήθειες, γιατί εδώ είδαμε υπερβολές. Ακόμη και στην περίπτωση του Φιλιππίδη. Είδαμε υπερβολές, είναι αυτό που λέμε «βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6». Και του Λιγνάδη και του Κιμούλη. Σιγά μην ο Κιμούλης παρακαλούσε κάποια από αυτές.

Πηγή: ΧΑΪ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV