Βίκυ Μαραγκάκη: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η ηθοποιός με τα γαλανά μάτια;

0
108

Τη Βίκυ Μαραγκάκη την γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90, μέσα από τη συμμετοχή της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ενώ την απολαύσαμε και στη Χολιγουντιανή παραγωγή «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Η όμορφη ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις ούτε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βίκυ Μαραγκάκη μίλησε στο «Λοιπόν», για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αποκαλύπτοντας τον λόγο που είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρωταγωνιστείτε στην παράσταση «Ναπολεοντία» του Ανδρέα Στάικου, σε σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά, στον κήπο του θεάτρου Αλεξάνδρεια. Πείτε μας λίγα λόγια για την πλοκή του έργου. Εσείς ποιον ρόλο υποδύεστε;

«Η Ναπολεοντία εξελίσσεται στη μετεπαναστατική Ελλάδα, συγκεκριμένα το 1833, την ημέρα της έλευσης του Οθωνα, στο Ναύπλιο. Η πλοκή του έργου έχει ως εξής. Ένας Φαναριώτης μεγαλο-αστός γιατρός, η σύζυγός του και η κόρη τους Ναπολεοντία, προσφέρουν φιλοξενία σε παλαίμαχο αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 .Εκείνος εργάζεται στην έπαυλη τους ως κηπουρός, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τη φροντίδα τους, σύντομα όμως εξελίσσεται σε αξιοθέατο για τους πλούσιους επισκέπτες της οικογένειας. Ο γιατρός αποφασίζει να “συγγράψει” τα απομνημονεύματα του αγωνιστή, αντλώντας ατυχώς την έμπνευση του από την προσωπική του εξευρωπαϊσμένη αντίληψη περί αγώνων και ηρωισμού. Εγώ υποδύομαι τη “Μαρούλα”, την ψυχοκόρη της οικογένειας. Ένα κορίτσι της λαϊκής τάξης, που η συναναστροφή της με τα μέλη της οικογένειας και η χλιδή και η μόρφωση που της προσφέρονται, την επηρεάζουν και την αλλάζουν ποικιλοτρόπως. Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός από ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα και ακριβώς επειδή ανήκει σε έργο κωμωδίας, τον ευχαριστιέμαι ιδιαιτέρως».

Μας έχετε λείψει πολύ από την τηλεόραση. Εσάς σας έχει λείψει;

«Δεν θα έλεγα ότι μου έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά με χαρά θα έπαιρνα μέρος σε μία καλογραμμένη και καλογυρισμένη σειρά. Και ευτυχώς διαπιστώνω ότι υπάρχουν και πάλι τέτοιες σειρές στην Ελληνική τηλεόραση. Οπότε ναι, οι προτάσεις καλοδεχούμενες!»

Σας έχουν γίνει προτάσεις; Ήταν επιλογή σας να μην εμφανιστείτε κάπου;
«Δεν μου έχουν γίνει αξιόλογες τηλεοπτικές προτάσεις. Εδώ και καιρό. Δεν αποφεύγω πάντως την τηλεόραση, αν αυτό εννοείτε».

Έχετε κάποια τηλεοπτικά σχέδια να μοιραστείτε μαζί μας;
«Εύχομαι να έχω να σας ανακοινώσω και τηλεοπτική συνεργασία με τη νέα σεζόν»

Έχετε αξιόλογη πορεία και στον κινηματογράφο. Μάλιστα είχατε παίξει και στο «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι». Μετά από τόσα χρόνια τι έχετε να θυμάστε από αυτή την εμπειρία;

«Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από την πρωτόγνωρη για μένα, τότε, εμπειρία, του να παίζω σε μία διεθνή κινηματογραφική παραγωγή. Δεν θα ξεχάσω την απόλυτη οργάνωση, τον μεγάλο σεβασμό στους ηθοποιούς από όλους στην παραγωγή -από την πιο χαμηλή έως την πιο υψηλή βαθμίδα- και βέβαια τις περίλαμπρες πρεμιέρες με τα κόκκινα χαλιά και τη συνεργασία μου με αστέρια του Χόλιγουντ και όχι μόνο», είπε στο Λοιπόν η Βίκυ Μαραγκάκη.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV