GNTM: Η εξομολόγηση της Παρασκευής Κερασιώτη για το πρόβλημα υγείας της

0
125

GNTM: Η Παρασκευή Κερασιώτη που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του Star, έχει βρεθεί στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό.

Ο λόγος φυσικά είναι το γεγονός ότι εργάζεται ως σερβιτόρα σε κατάστημα στη Μύκονο.

Η ίδια, σήμερα (30/6), έκανε μια εξομολόγηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Θελω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου. Πριν απο περιπου 5-6 μηνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Έκανα σκληρή διατροφή, σκληρή γυμναστική, με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου. Για 4 μηνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση, ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρεπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, να μην μας πιέζουμε, είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετά από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω. ❤🙂», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Παρασκευή Κερασιώτη και όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή».

Όλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν τα καλύτερα και να συμφωνήσουν φυσικά με τα όσα έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV