Βίκυ Κάβουρα: Απαντά πρώτη φορά on camera στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη

0
118

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιβάνη και την Βίκυ Κάβουρα; Η ηθοποιός απαντά πρώτη φορά on camera στις φήμες περί σχέσης με τον τραγουδιστή! 

Φήμες θέλουν τον Γιώργο Λιβάνη να διατηρεί σχέση με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, ύστερα από ένα ταξίδι που έκαναν στην Σπάρτη μαζί με έναν φίλο τους.

Η ηθοποιός και ο φίλος τους επέστρεψαν στην Αθήνα, ενώ ο τραγουδιστής συνέχισε τις διακοπές του στην Πελοπόννησο.

Το Happy Day είχε αποκαλύψει ότι η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Λιβάνης είναι μόνο φίλοι και δεν ισχύουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει στους τηλεθεατές της περαιτέρω λεπτομέρειες… ότι επικοινώνησε η ίδια με την εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα, η οποία διέψευσε ότι έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη!

Η ίδια ρωτήθηκε για το τι τελικά συμβαίνει και απάντησε!

«Το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι που το γράφετε πως δεν ισχύει. Είμαστε φιλαράκια με αυτό το παιδί. Κρίμα είναι να γράφονται πράγματα συνέχεια. Δε μου αξίζει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποια είναι η… Μαριλένα, δε βλέπω Survivor. Έχω ακούσει κάποια πράγματα σε συζητήσεις. Ο ίδιος δεν μου έχει πει κάτι. Μου έχει γίνει και μένα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν είναι του γούστου μου» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα και έβαλε τέλος στις φήμες περί σχέσης.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της!

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV