Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει παρεξήγηση με συνεργάτη της εκπομπής της

0
105

Και του χρόνου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Φεύγουν, λένε, ο Τσουρός και ο Κουτσογιαννόπουλος και έρχεται ο Ουγγαρέζος;

Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή του χρόνου. Αυτό μόνο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για καλό. Και για όσους φύγουν και για όσους έρθουν. Συναισθηματικά στενοχωριέμαι γιατί δένομαι με τους ανθρώπους. Ως τηλεοπτικό ον έχω μάθει να αποδέχομαι και τις φιλοδοξίες των άλλων αλλά και να προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα. Μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω, αλλά θεωρώ πια ότι είμαι μια παρουσιάστρια που ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

Έχω εντυπωσιαστεί από τη θέρμη με την οποία υποστηρίζεις το κανάλι σου, κυρίως στο Τwitter σου.

Θα είμαι ειλικρινής. Μου ζητήθηκε πέρσι μια μικρή βοήθεια στο ξεκίνημα στο Τwitter μου, αλλά του στυλ «Αν μπορείς και αν θέλεις». Με την Αγγελική (σ.σ. σειρά στον Alpha) είχα τέτοιο κόλλημα, που αν έπαιζε στον ΑΝΤ1 θα είχα πρόβλημα. Εκεί το έκανα μόνη μου. Μου ζητήθηκε ευγενικά το ίδιο και για το Battle of the Couples αλλά είπα «Συγχωρήστε με δεν μπορώ να το κάνω» και τελείωσε εκεί. Είμαι της φανέλας, αρκεί να μη με πιέσεις να κάνω κάτι που δεν είναι του γούστου μου.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχες διαφωνία με τον αρχισυντάκτη γύρω από τον χειρισμό της δολοφονίας της Καρολάιν; Έγραψες στο Twitter ότι δεν συμφώνησες με την προβολή του ημερολογίου της από την εκπομπή σου.

Ναι! Καλώς είχα τη διαφωνία, κακώς το έγραψα στο Twitter. Με τον Βασίλη Δρυμούση είμαστε συνεργάτες και φίλοι σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Διαφωνώ σε αρκετά πράγματα μαζί του, συχνά σε ό,τι έχει να κάνει με τη σκαλέτα της εκπομπής. Όμως από την άλλη τον παραδέχομαι γιατί δουλεύει σαν σκυλί για αυτή την εκπομπή, γιατί με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τη θέση του και την ιεραρχία. Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά. Θα γίνουν και λάθη. Αλλά είμαστε άνθρωποι και ζητάμε «συγγνώμη» δημόσια, στον «αέρα». Αυτό έκανα εγώ.

Φέτος απέκτησες ανταγωνισμό από την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη και του χρόνου ακούγεται ότι θα έχεις και τη Δανάη Μπάρκα στην ίδια ζώνη.

Αυτό που λες εσύ ανταγωνισμό εγώ το λέω συναγωνισμό. Μου αρέσει γιατί βάζει φωτιά στα μπατζάκια μας και δουλεύουμε καλύτερα. Όλοι οι καλοί χωράνε. Με έναν διαβολεμένο τρόπο όμως βάζουν πάντα φίλους απέναντί μου!

Πηγή: ΟΚ

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV