Πάνος Κιάμος: Η επιστροφή στις πίστες και το μήνυμα στο Instagram που δίχασε το Twitter!

0
107

Μία ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την απόφασή του να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο, δίχασε τους χρήστες των social media και ειδικά εκείνους του Twitter. 

Ο γνωστός τραγουδιστής από τις 16 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε, θα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Posidonio και όπως είπε θα είναι το πρώτο covid free μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης. Για να συμβεί αυτό όμως προφανώς θα πρέπει να υποδέχεται μόνο εμβολιασμένους πολίτες, κάτι που ενόχλησε εκείνους που δεν έχουν κάνει κάποια δόση από το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κιάμος είπε στο βίντεο που ανήρτησε:

«Ξέρετε πού βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα.

Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν».

Οι χρήστες του Twitter δεν χρειάζονταν και πολύ για να πάρουν… μπρος και να αρχίσουν τα σχόλια, με άλλους να συμφωνούν και άλλους να διαφωνούν γι’ αυτόν τον διαχωρισμό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με το μήνυμα του Πάνου Κιάμου:

Δείτε κάποια από τα tweets με σχόλια των χρηστών για το συγκεκριμένο θέμα:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV