Άννα Βίσση: Τρισευτυχισμένη γιαγιά για τους εγγονούς της! Πώς σχολίασε τις φωτό τους η Βανδή;

0
104

Η Άννα Βίσση εδώ και λίγες μέρες πετάει… στα σύννεφα από ευτυχία αφού έχει κοντά της τους εγγονούς της, τον Νέστορα και τον Νίκο οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα. 

Η μητέρα τους Σοφία Καρβέλα παρέμεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζει μόνιμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως οι πιτσιρικάδες ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα με τον πατέρα τους Θανάση Πανουργιά.

Οι τρεις τους μάλιστα προ ημερών βρέθηκαν σε μία από τις sold out συναυλίες της Άννας Βίσση στο θέατρο Άλσος, με την ίδια την τραγουδίστρια να λάμπει από ευτυχία που είχε κοντά της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Το ίδιο κάνει και τώρα που περνάει όλο τον χρόνο μαζί με τον Νίκο και τον Νέστορα τους οποίους είχε να δει έναν ολόκληρο χρόνο.

Λόγω κορονοϊού, ήταν αδύνατον για εκείνη να ταξιδέψει όπως βέβαια και για την κόρη της με τα παιδιά της. Έτσι, τώρα που δόθηκε η ευκαιρία, είναι και πάλι μαζί και φυσικά η χαρά όλων δεν περιγράφεται.

Η Άννα Βίσση μάλιστα ανέβασε και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο instagram, με τη Δέσποινα Βανδή η οποία πλέον είναι στενή φίλη με την Άννα, να σπεύδει να τις σχολιάσει με τρεις κατακόκκινες καρδούλες. Σχόλια όμως έκαναν και η μαμά Σοφία Καρβέλα αλλά και η Αννίτα Πάνια η οποία ως γνωστόν είναι ένας από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους της Άννας Βίσση.

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV