Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός: «Με έριξαν σε κώμα για να με σώσουν, πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου»

0
110

Για τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της μίλησε Ελληνίδα κωμικός η οποία κατάφερε να σωθεί μετά από πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Βρανά η οποία σώθηκε από θαύμα ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό.

Η ίδια περιγράφει σε συνέντευξή της τα όσα έζησε, τα οποία πραγματικά σοκάρουν!

«Έπαθα διάτρηση εντέρου, άνοιξε δηλαδή μια τρύπα στο έντερό μου. Σημείωση: Το έντερο δεν πρέπει να έχει τρύπες, παρά μόνο μία στο τέλος. Το δικό μου ήθελε, φαίνεται, να έχει… εξαερισμό κι έτσι άνοιξε άλλη μία. Χύθηκαν όλα μέσα, με αποτέλεσμα να μολυνθεί το σύστημα και να πάθω σηψαιμία.

Αυτό οδήγησε σε σηπτικό σοκ κι έπειτα σε πολυοργανική ανεπάρκεια, με ρίξανε σε κώμα για να με σώσουν, πάλευαν οι γιατροί για τη ζωή μου -υποθέτω κι εγώ πάλευα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη, γιατί κοιμόμουν» είπε η αγαπημένη κωμικός η οποία συνέχισε λέγοντας:

«Κι αφού με σώσανε, με άφησαν σε κώμα συνολικά δύο εβδομάδες για να συνέλθω, και μετά, όταν συνήλθα πια από το κώμα, ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω, ενώ δύο εβδομάδες μετά τυφλώθηκα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη χοντράδα.

Η παράλυση δεν με πείραξε τόσο πολύ γιατί γενικά μ’ αρέσει να τεμπελιάζω, αλλά την τύφλωση δεν την έκανα κέφι, ρε Ηλία, δεν σου το κρύβω. Θεώρησα πως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Επίσης πανικοβλήθηκαν και οι γιατροί γιατί, σου λέει, από πού ήρθε κι αυτό τώρα»;

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV