Συγκλονίζει ο Κώστας Τουρνάς: «Έμεινα αποσβολωμένος όταν μου είπαν ότι έχω πεθάνει καλλιτεχνικά»

0
112

Ο Κώστας Τουρνάς ήταν καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά», την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021, στις 23:00 και μίλησε για όλα.

Τα τραγούδια του είναι ανάμεσα στα πιο γνωστά και επιτυχημένα στην ιστορία της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στη μακρόχρονη πορεία του έβρισκε σημεία συνάντησης όχι μόνο με το κοινό αλλά και με τους συναδέλφους του, ακόμα και αν βρίσκονταν σε άλλους μουσικούς δρόμους, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Καίτη Γαρμπή και ο Κώστας Χατζής.

Κάποια από αυτά που είπε πραγματικά συγκλονίζουν.

«Έμεινα κι εγώ αποσβολωμένος όταν μου είπαν στην εταιρεία μου ότι έχω πεθάνει καλλιτεχνικά. Όλοι θα κάνουμε τα λάθη μας και θα πούμε τις σαχλαμάρες μας. Έχω ακούσει να λένε τα τέρατα. Δεν υπολογίζω πολύ στον άμεσο λόγο. Είναι περιττό να επιχειρείς μανιωδώς κάτι. Κάνεις το καλύτερό σου, φτάνει! Το τηλέφωνο δεν χτυπούσε ειδικά από την μεταπολίτευση και μετά. Ο κόσμος διψούσε για το πολιτικό τραγούδι, εκεί περνάς λίγο στο πλάι, στην άκρη, δεν σε αναζητάνε, δεν σε θέλουν για δουλειές. Έκανα χιλιάδες πράγματα. Δούλεψα σαν μουσικός σε στούντιο, πήγα να παίξω σαν μουσικός, έγραψα λαϊκά τραγούδια με ψευδώνυμο. Έκανα ό,τι πέρναγε από το χέρι μου και ούτε με στενοχώρησε, ούτε μετάνιωσα και ούτε το θεωρώ βάρος», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τουρνάς.

Δείτε το βίντεο:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV