Παίξτε μπάλα: Σβήγκος – Νταρζάνος: «Λειτουργούμε σαν τετράδα και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον»

0
126

Κοινή συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησαν ο Σταύρος Σβήγκος και ο Χάρης Νταρζάνος.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν φυσικά και στον Γιώργο Λέντζα αλλά και στον Νικόλα Ράπτη τους οποίους απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Παίξτε μπάλα».

«Παίξτε μπάλα» στον ΑΝΤ1… Αρχικά, πείτε μου δυο λόγια για την εκπομπή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ: Είναι η πρώτη φορά που καλούμαι να έχω ρόλο παρουσιαστή σε ζωντανή εκπομπή. Ευτυχώς αυτή αφορά το ποδόσφαιρο και όχι την κοινωνική ζωή ανθρώπων, διότι δεν θα μπορούσα να συμμετέχω. Από εκεί και πέρα, στην εκπομπή βρίσκομαι με τον Γιώργο Λέντζα, τον Νικόλα Ράπτη και τον Χάρη Νταρζάνο, που είναι μία Ντριμ Τιμ. Με τα παιδιά δέσαμε αμέσως και νιώθω ασφάλεια δίπλα τους. Όλοι μαζί σχολιάζουμε με χιουμοριστικό τρόπο όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τους πρωταγωνιστές.

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΡΖΑΝΟΣ: Η εκπομπή πραγματεύεται τα παραθλητικά θέματα του Euro μέσα από ένα κωμικό πρίσμα. Προσπαθούμε να βρίσκουμε αστεία και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν μέσα και έξω από τα γήπεδα που διεξάγεται η διοργάνωση και να τα προβάλλουμε με κωμικό πρόσημο.

Πώς προέκυψε η μεταξύ σας συνεργασία, αλλά και πώς περνάτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής;

Σ.Σ.: Με πήραν τηλέφωνο από τον σταθμό και με ρώτησαν αν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο και τους είπα να το δούμε δοκιμαστικά. Ευτυχώς ήξερα τα παιδιά, εκτός από τον Χάρη, που τον γνώρισα τώρα και είχαμε ήδη μια επαφή.

Χ.Ν.: Πέρασα από δοκιμαστικό με τα παιδιά, οπότε η γνωριμία έγινε από εκεί. Στη συνέχεια δέσαμε σαν ομάδα και το κλίμα είναι πολύ καλό. Πέφτει πολύ γέλιο και στον «αέρα», αλλά και εκτός.

Είναι η πρώτη φορά που σας βλέπουμε από τη θέση της παρουσίασης. Είχατε κάποιο άγχος;

Σ.Σ.: Σίγουρα είχα άγχος όταν μου έγινε η πρόταση, γιατί δεν ήξερα αν είμαι σε φάση να το κάνω, αλλά το δοκίμασα και προς το παρόν το διασκεδάζω πολύ.

Χ.Ν.: Σίγουρα υπάρχει ένα άγχος, καθώς είναι όντως η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά νομίζω ότι είναι το δημιουργικό άγχος που λένε. Επικεντρώνομαι κυρίως στο να προετοιμάζομαι όσοπιο καλά μπορώ για το κάθε επεισόδιο ώστε να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα στο πλαίσιο της εκπομπής.

Ποια είναι η προσωπική δική σας πινελιά στο «Παίξτε μπάλα»;

Σ.Σ.: Η αλήθεια είναι ότι λειτουργούμε σαν τετράδα και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ μπορεί να βρω πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, όπως για παράδειμα δεν έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιες χώρες δεν φορούν χρώματα των σημαιών τους.

Χ.Ν.: Επειδή ασχολούμαι με το σταντ απ κομεντί και μου αρέσει πολύ η κωμωδία, πάντα το μυαλό παίρνει ένα ερέθισμα από μια κουβέντα ή ένα συμβάν και προσπαθεί να το μετατρέψει σε μια μορφή αστείου. Αυτό προσπαθώ να κάνω και στο «Παίξτε μπάλα».

Τι διαφορετικό βλέπουν οι τηλεθεατές στην εκπομπή σας σε σχέση με μία άλλη αθλητική εκπομπή;

Σ.Σ.: Η δική μας εκπομπή ασχολείται με τα γύρω γύρω, δηλαδή με τα ευτράπελα που συμβαίνουν και όχι με αυτούς καθαυτούς τους αγώνες. Βλέπουμε και συζητάμε την αστεία πλευρά που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Χ.Ν.: Για μένα, το γεγονός ότι δεν είναι αμιγώς αθλητική εκπομπή αλλά περισσότερο ένας «ποδοσφαιρικός χαβαλές», αν μου επιτρέπεται ο όρος, που στοχεύει σε μια πιο ευρεία θεματολογία, ενδεχομένως επιτρέπει σε ένα κοινό πού δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο να μας παρακολουθεί εξίσου ευχάριστα.

Εσείς τι απολαμβάνετε περισσότερο μέσα από αυτή τη συνεργασία;

Σ.Σ.: Το χιούμορ της ομάδας.

Χ.Ν.: Αρχικά, να αναφέρω πως είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και προσπαθώ να μάθω και να προσαρμόζομαι στο πώς λειτουργεί μια εκπομπή στην τηλεόραση. Κυρίως, όμως, όταν λειτουργεί ένα αστείο στο ζωντανό, είναι αυτό που μου δίνει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Είτε προκύπτει από εμένα, είτε από κάποιον άλλον, είτε είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

Πηγή: my tv

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV