Ελένη Μενεγάκη: Και όμως είναι ακόμα εδώ! Γιατί δεν έφυγε για Άνδρο;

0
104
City365-logo-posts

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από ένα post της στο instagram μας ενημέρωσε ότι ακόμα και σήμερα (8/7) βρίσκεται στο σπίτι της στα Μελίσσια και όχι στην Άνδρο όπου βρίσκεται όλη η οικογένειά της και κάνει διακοπές. 

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε χθες το gossip-tv με αποκλειστικές πληροφορίες του, η όμορφη παρουσιάστρια χρειάστηκε να διακόψει για λίγο τις διακοπές που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες στο προσωπικό της ησυχαστήριο για να βρεθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η όμορφη παρουσιάστρια έπρεπε να αποχωριστεί για πολύ λίγο τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου όπου και περνάει στιγμές χαλάρωσης τα τελευταία χρόνια για να βρεθεί στην Αθήνα για μία πολύ σημαντική δουλειά.

Εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να γίνει (7/7) το γύρισμα για το τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο Mega που θα αρχίσει να προβάλλεται από τη νέα σεζόν.

Έτσι, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πρώτο πρωινό καράβι για Πειραιά και από εκεί βρέθηκε στο στούντιο του καναλιού όπου και ήταν όλα έτοιμα για να γίνει το γύρισμα.

Όπως πάντα, η Ελένη ως σωστή επαγγελματίας ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο πλατό για να ακολουθηθεί κατά γράμμα ο προγραμματισμός της ημέρας.

Πράγματι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, όλα πήγαν κατ’ ευχή, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο σπίτι, αλλά όχι στην Άνδρο. Μάλιστα σήμερα με την ανάρτησή της, μας ενημέρωσε ότι ακόμα βρίσκεται στο σπίτι της στα Μελίσσια, προφανώς γιατί έχει και κάποιες άλλες μικρές ή μεγάλες υποχρεώσεις να φέρει σε πέρας ώστε να επιστρέψει ήρεμη και ξέγνοιαστη για να συνεχίσει τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

cat_Showbiz

Πατήστε εδώ για να συνεχίσετε την ανάγνωση…

Πηγή: Gossip-TV